Index / Huis / Rat Geur Verwijdering

Share This Post

Huis

Rat Geur Verwijdering

Het hebben van een rat besmetting in uw huis kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid, en kan een frustrerende ervaring zijn. Zodra de rat overleden of het gebied verlaten, kan het een geur die moeilijk te verwijderen verlaten. Rat uitwerpselen en voor

AdvertisementHet hebben van een rat besmetting in uw huis kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid, en kan een frustrerende ervaring zijn. Zodra de rat overleden of het gebied verlaten, kan het een geur die moeilijk te verwijderen verlaten. Rat uitwerpselen en voormalig broedgebieden kan ook een blijvende geur achter te laten. Om de geur van ratten te verwijderen, verwijder alle dode lichamen en resten achtergelaten door de rat, en het gebied grondig schoon te maken.

Wat je nodig hebt

 • Bleken

  Water

  Ontsmettingsmiddel

  Vuilniszakken

  mops

  sponzen

  papieren handdoeken

  Wasmiddel

  Tapijt schoonmaker

  handschoenen

  Beschermende kleding

Verwijder dode ratten en eventuele resten, zoals uitwerpselen en nestmateriaal achtergelaten door de ratten. Als een rat is overleden en zijn lichaam niet wordt verwijderd, kan de geur enkele weken duren.

Doe de dode rat, uitwerpselen en nesten in een plastic vuilniszak en sluit het. Plaats de zak buiten de buurt van ramen en deuren in een afgesloten vuilnisbak.

Laat het gebied luchten. Ramen en deuren openen om de lucht te laten bewegen door het gebied voor ten minste 30 minuten.

Dweilen van de vloeren en het reinigen van de muren met een ontsmettingsmiddel. Als er een stof in de omgeving, vermijden schoppen het omhoog zodat je niet ademen in. Bevochtig de gebieden en veeg het stof in plaats van vegen of stofzuiger.

Stoom schoon of tapijten en meubels professioneel gereinigd. Verwijder alle tapijten, kleding en stoffen die in contact komen met ratten door ze te wassen in warm water en drogen ze op de hoogste kookstand.

Share This Post