Index / Tuin / Rassen van Eucalyptusbomen Met Round Leaves

Share This Post

Tuin

Rassen van Eucalyptusbomen Met Round Leaves

Slechts vijf van de meer dan 900 geïdentificeerde eucalyptus soorten van nature buiten Australië. Eucalyptus worden gewaardeerd voor hun verkwikkende geur, droogtetolerantie en een breed scala aan vormen - van struik-sized sierplanten bomen staan ​​m

AdvertisementSlechts vijf van de meer dan 900 geïdentificeerde eucalyptus soorten van nature buiten Australië. Eucalyptus worden gewaardeerd voor hun verkwikkende geur, droogtetolerantie en een breed scala aan vormen - van struik-sized sierplanten bomen staan ​​meer dan 350 voet lang rijpen. Het gebruik van hun takken als bladeren voor bloemmotieven maakt round-bladerde variëteiten van de bomen in het bijzonder aantrekkelijk.

Breedbladige Sally

Breedbladige Sally (Eucalyptus camphora ssp camphora) eucalyptus heeft witte bloemen en rode bladeren met name hoog in de oliën die eucalyptusbomen geven hun onmiskenbare geur. Breedbladige Sally, een kleinere eucalyptus bereiken van ongeveer 30 voet in hoogte, verdraagt ​​inferieure kleigrond en overdreven natte periodes. Dit maakt het mogelijk om te gedijen in de moerassen van de zuidoostelijke staten van Australië, New South Wales en Victoria. Breedbladige Sally tolereert ook licht zoute bodem.

hoog oliegehalte de bladeren 'maakt ze wenselijk bronnen van essentiële oliën voor aromatherapie. Hun ongewone rode schaduw werkt goed in verse bloemstukken. In de Verenigde Staten, Brede doorbladerde Sally is geschikt voor Winterhardheid Zones 8 en hoger, met een gemiddelde minimale jaarlijkse temperatuur van 10 graden Celsius of hoger. Breedbladige Sally doet het het beste in de volle zon en zure grond.

Round-Leafed Mallee

Round ingelegde Malee (Eucalyptus orbifolia) volgens AustraliaPlants.com, is een struik eucalyptus groeien tot 15 voet. Het heeft zilver-groen, licht dikke, ronde bladeren en gele bloemen. Round-doorbladerde Mallee houdt van zonnige plaatsen in warme droge klimaten waar jaarlijkse neerslag gemiddeld ongeveer 10 inch.

Zure, zandgrond is het beste voor deze eucalyptus, die een goede sierboom in USDA Zones 9 en hoger (gemiddelde minimum temperatuur van 20 graden Celsius en hoger) maakt. De snijbloemen en snijgroen zijn geschikt voor bloemstukken. Round-doorbladerde Mallee is een weinig onderhoud plant, die weinig water en geen kunstmest.

Eucalyptus Blauw van de Baby

Van alle eucalyptusbomen, de Baby Blue (Eucalyptus pulverulenta ssp) is het meest waardevol voor de bloemenindustrie. Zijn flauw geurige, ronde, blauw-groene bladeren maken langdurige aanvullingen op verse bloemen ontwerpen, evenals uitstekende gedroogde bloemen materialen. Baby Blue is hardier dan andere round-gebladerde soorten, gedogen groeiomstandigheden in USDA Zones 7 en hoger, met een gemiddelde minimum temperatuur van 0 graden Celsius en hoger.

Baby Blue doet het goed in een verscheidenheid van zure gronden, met inbegrip van leem, zandige leem, klei leem en grind. Het houdt van zon, maar zal lichte schaduw tolereren en vereist een lage tot matige vocht, en werkt als een landschap of een container plant.

Spinning Gum

Spinning Gum (Eucalyptus perriniana) dankt zijn naam aan de manier waarop de bladeren draaien rond zijn takken als ze vallen in droge omstandigheden. Zoals die van de baby Blue's, de bladeren van de Spinning Gum's komen vaak voor als knippen en gedroogd blad.

Vorst- en droogte-resistente, wit-bloeiende Spinning Gum groeit in het wild in de bergen van New South Wales en Victoria. In de Verenigde Staten, is het passend stoerheidsstreken 8 en hoger. De boom groeit tussen de 15 en 30 voet, waardoor het een goede keuze voor kleinere werven en tuinen. Spinning Gum houdt zonnige plaatsen met een gemiddelde jaarlijkse neerslag van 25 inch en maakt kunstmest nodig.

Share This Post