Index / Gezondheid / Radium implantaten voor de behandeling van kanker

Share This Post

Gezondheid

Radium implantaten voor de behandeling van kanker

Kanker is in snel tempo een van de meest voorkomende medische problemen in de wereld. Behandelingen zijn voortdurend in ontwikkeling echter, en een van deze behandelingen is radium implants in patiënten om hun kanker verkleinen. Radium Radium is een

Advertisement

Kanker is in snel tempo een van de meest voorkomende medische problemen in de wereld. Behandelingen zijn voortdurend in ontwikkeling echter, en een van deze behandelingen is radium implants in patiënten om hun kanker verkleinen.

Radium

Radium is een zeldzame, wit, lichtgevende en zeer radioactief element dat is gevonden in uranium.

implantaten

Kleine stukjes radium worden in capsules, vaak genoemd zaden, die in de buurt van kankerweefsel geplaatst zal worden geplaatst. De straling stopt of vertraagt ​​de groei van de kankercellen.

Procedure

De procedure voor het implanteren radium capsules dichtbij kankerweefsel is relatief eenvoudig. Algemene anesthesie wordt toegediend, een kleine opening gemaakt en de capsule wordt ingebracht.

Herstel

Radium implantaat chirurgie meestal niet vereist hospitalisatie, maar zij moet dan zal niet langer dan een paar dagen.

Verwijdering

De radium capsule zal uiteindelijk moeten worden verwijderd. Het tijdschema voor de verwijdering zal afhangen van hoe goed de behandeling werkt, en het oordeel van de arts.

Share This Post