Index / Careers & Work / Radiologie Onderwijs Eisen

Share This Post

Careers & Work

Radiologie Onderwijs Eisen

Er zijn vier belangrijke soorten van de radiologie carrières, elk met hun eigen onderwijs eisen. Er zijn radiologen, die zijn artsen, radiologen assistenten, radiologische technologen en radiologische verpleegkundigen. Daarnaast zijn er specialiteite

AdvertisementEr zijn vier belangrijke soorten van de radiologie carrières, elk met hun eigen onderwijs eisen. Er zijn radiologen, die zijn artsen, radiologen assistenten, radiologische technologen en radiologische verpleegkundigen. Daarnaast zijn er specialiteiten in het gebied dat aanvullende training nodig. Alle mensen die werkzaam zijn op het gebied radiologie moeten aan bepaalde opleidingseisen bereiken licentie of gecertificeerd te worden.

radiologen

Radiologen, ook bekend als diagnostische radiologen, vereisen de hoeveelheid training. Net als elke andere arts, moet een radioloog diploma van een erkende medische school, slagen voor een licentie-examen, uitgegroeid tot een stagiair voor minstens een jaar en voltooien van een 4-jaar residency in de radiologie. De radioloog kan dan besluiten om zich te specialiseren in een van de volgende gebieden: borst beeldvorming, cardiovasculaire radiologie, borst radiologie, noodsituatie radiologie, gastro-intestinale radiologie, urogenitale radiologie, hoofd en nek radiologie, spier- en radiologie, neuroradiologie, pediatrische radiologie, interventionele radiologie, nucleaire radiologie of straling kanker.

radioloog Assistants

Radioloog assistenten helpen de radioloog onder wie de RA werkt. Radioloog assistenten maken opmerkingen over de X-stralen en te helpen met de patiëntenzorg. RA's moeten ofwel een bachelor of master's degree in de radiologie wetenschap, imaging of een gerelateerd veld te voltooien. Na het afstuderen, RA's verder op als stagiair voor te bereiden op een examen beheerd door de Amerikaanse griffie van Radiologic Technologen, wat leidt tot certificering.

Radiologic Technologen en Technici

Radiologische technologen en technici neemt de feitelijke X-stralen en radiologen te helpen bij hun patiënten. Radiologische technologen en technici te helpen patiënten met de juiste schorten om te dragen tijdens de X-stralen en kunnen zich specialiseren in het veld, zoals mammografie. het ontvangen van een certificaat of diploma van een geaccrediteerde eenjarige leerweg, het krijgen van een tweejarige Associate's Degree of ontvangen van een Bachelor's Degree in de radiologie-technologie: radiologische technologen en technici kunnen het veld in een van de drie manieren invoeren.

radiologic Nurse

Radiologische verpleegkundigen te helpen patiënten tijdens radiologie therapie en artsen helpen met hun patiënten. Radiologische verpleegkundigen zijn geregistreerde verpleegkundigen (RNS) die kregen ofwel een Bachelor of Science degree in verpleeghuizen, een Associate Degree in de verpleging of een diploma van een erkende school voor verpleegkundigen.

overwegingen

Mensen die de carrière veld radiologie te voeren kan meer vragen over eisen radiologie onderwijs. Professionele organisaties zoals de American Board of Radiology, de American Society of Radiologic Technologen en de Amerikaanse griffie van Radiologic Technologen informatie verschaffen over onderwijs eisen (zie bronnen).

Share This Post