Index / Onderwijs / Quick Manieren om Instructie Onderscheid in de Klas

Share This Post

Onderwijs

Quick Manieren om Instructie Onderscheid in de Klas

De sleutel tot effectieve onderscheiden instructie klaslokaal snel vast te stellen is de voorbereiding. Onderscheiden instructie is een educatieve theorie die meerdere onderwijsaanpak in dezelfde klas maakt gebruik van de verscheidenheid aan talenten

AdvertisementDe sleutel tot effectieve onderscheiden instructie klaslokaal snel vast te stellen is de voorbereiding. Onderscheiden instructie is een educatieve theorie die meerdere onderwijsaanpak in dezelfde klas maakt gebruik van de verscheidenheid aan talenten, behoeften, persoonlijkheden en ervaringen van individuele studenten tegemoet te komen. Omdat de leraar kan niet volledig kennen zijn leerlingen voordat ze aankomen, voorbereiding van de docent is inclusief effectieve diagnose-instrumenten en een flexibel gestructureerd klas om snel te passen activiteiten van individuele studenten.

Diagnostic tools

Gedifferentieerde instructie is niet een gedifferentieerde curriculum. De leraren zijn nog steeds verplicht om een ​​onderwerp met bepaalde essentiële inhoud te onderwijzen. De leerkracht moet zich snel vertrouwd te maken met individuele studenten identificeren aspecten van het curriculum dat aangepast aan gedifferentieerde instructie zijn, vestigen op technieken en match technieken om individuele studenten, en zijn eigen vermogen te beheren en controleren van de activiteiten te evalueren. Drie essentiële gereedschappen in deze set-up proces leren stijl inventarissen, taxonomie van intellectueel gedrag Bloom's en een grafiek van Gardner acht intelligenties.

Learning Style Inventory

De leerstijl inventaris is een lijst met voorbereide vragen of gestructureerde opmerkingen dat de student voor de voorkeur leerstijlen beoordeelt. De drie categorieën van de leerstijl zijn visuele, auditieve en tactiele. Leraren willen een leerstijl inventaris grafiek voor te bereiden studenten voor de studenten komen in de klas. Visual leerlingen goed zal reageren op films, foto's, flash-kaarten, kaarten en geschreven materiaal. Auditieve leerders zal goed reageren op opnames, het gesproken woord en het reciteren hardop. Tactiele leerlingen zullen goed reageren op het aanraken van voorwerpen en andere directe zintuiglijke input, evenals het schrijven en maken van aantekeningen. Deze stijlen elkaar niet uit, maar weten de individuele leerstijl vooroordelen studenten 'helpt de activiteiten leraar ontwerp dat het best versterken het curriculum voor elke leerling.

Bloom's Taxonomy

Leraren moeten ook snel het stadium van de ontwikkeling van de intellectuele gedrag voor elke student te bepalen. Bloom's taxonomie is een schematische weergave van intellectuele gedrag stadia die de leraar geeft criteria voor observatie. De etappes, van eerste tot laatste, herinneren zich, begrip, het toepassen, analyseren, evalueren en het creëren. Bloom's taxonomie kan de leraar om de activiteiten op maat voor de student naar het volgende niveau van de cognitie. Indien de student toont het vermogen om materialen te analyseren, bijvoorbeeld, dan activiteiten zijn gericht leren evalueren.

Gardner's Acht intelligenties

De leraar in een gedifferentieerde klas moet ook een inventarisatie van technieken. Een leidraad voor de ontwikkeling van een gevarieerde set van technieken is bekend als Gardner acht intelligenties. Educatieve theoreticus Howard Gardner gesuggereerd dat er acht verschillende soorten intelligentie: taalkundige, logisch-wiskundige, muzikale, lichamelijk-kinesthetische, ruimtelijke, inter-persoonlijke en intra-persoonlijk. Overeenkomstige activiteiten, respectievelijk, kunnen worden schrijven, wiskundige bewerkingen, zingen, sportactiviteit, puzzels, groep oplossen van problemen en het opstellen van plannen.

De fysieke Classroom

Naast een kant en klaar systeem voor het evalueren en in kaart brengen van de activiteiten voor individuen en groepen in de gedifferentieerde klas kan de leerkracht heeft een fysieke ruimte die een flexibele en dynamische instelling biedt. Comfortabele bureaus, tafels voor collectieve activiteit, combinatie droog-erase en film-projectie boards, regelbare verlichting, individuele opslag- en archiefruimte, elektronische apparatuur, en een breed scala aan boeken, films, opnames, flash kaarten, transparanten, papier, schaar, uitwisbare pennen, afwasbare verf, ezels en andere ondersteunende materialen, geven de leraar de fysieke middelen om snel te onderscheiden zijn instructie.

Share This Post