Index / Huisdieren / Puppy Golden Retriever Facts

Share This Post

Huisdieren

Puppy Golden Retriever Facts

Golden retrievers zijn een van de meest populaire rassen in Amerika en ze worden beschouwd als de vierde slimste hondenras in de wereld. Het bezitten van een golden retriever puppy en lettend op het uitgroeien tot een liefdevolle, trouwe hond kan een

AdvertisementGolden retrievers zijn een van de meest populaire rassen in Amerika en ze worden beschouwd als de vierde slimste hondenras in de wereld. Het bezitten van een golden retriever puppy en lettend op het uitgroeien tot een liefdevolle, trouwe hond kan een lonende ervaring voor elke eigenaar.

Geschiedenis

Golden retrievers zijn een kruising tussen Tweed Water Spaniels, een nu uitgestorven ras, en de Ierse Setter. Ze werden voor het eerst tot stand gebracht aan het einde van de 19e eeuw door een man die bekend staat als Lord Tweedmouth.

Temperament

Golden retriever puppies staan ​​bekend om het opgroeien in vrolijke, speelse en uitgaande honden. Ze maken ideale familie huisdieren voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden en zo goed opgeleid, kan ook dienen als de familie waakhond.

Opleiding

Indien vroeg begonnen, golden retriever puppy's zijn zeer makkelijk te trainen. Ze zijn snel aan te slaan, of het nu een les in zindelijkheidstraining of het leren van een nieuwe truc. Golden retrievers gedijen op positieve versterking.

Grootte

Hoewel klein in omvang als een pup, golden retrievers groeien snel een middelgrote tot grote hond te zijn. Reuen staan ​​tussen 22 en 24 inch aan de schouder, terwijl de vrouwtjes zijn 20 tot 22 inch. Man honden kunnen wegen zo veel als 80 pond., Met vrouwen met een gewicht tot 70 pond.

Levensverwachting

Potentiële eigenaren kunnen verwachten dat hun golden retriever pup om overal te leven van 10 tot 12 jaar of meer.

Share This Post