Index / Eten drinken / prosciutto plaatsvervanger

Share This Post

Eten drinken

prosciutto plaatsvervanger

Prosciutto - alleen de naam doet denken aan lange middagen zitten in het Italiaanse platteland het genot van een glas wijn en knabbelen op antipasto terwijl de zon glijdt de horizon erg. Dit zout, licht zoete en intense droge-ham wordt vaak geserveer

AdvertisementProsciutto - alleen de naam doet denken aan lange middagen zitten in het Italiaanse platteland het genot van een glas wijn en knabbelen op antipasto terwijl de zon glijdt de horizon erg. Dit zout, licht zoete en intense droge-ham wordt vaak geserveerd ongekookt. Zo heerlijk als prosciutto is, mag u niet altijd in uw keuken. Gebruik ongeveer dezelfde hoeveelheid van de vervanging als de prosciutto. Bereid de vervanging op dezelfde manier als de prosciutto.

Hoe wordt het gebruikt?

De vervanger die u kiest is gebaseerd hoe je hem gebruikt. Zo wordt prosciutto vaak geserveerd met fruit, rond een brood-stick of opgestapeld op een sneetje knapperig brood. In deze maakt gebruik van het gerecht is niet gaar, dus je bent beperkt tot hammen en andere vleeswaren. Als de vervanger wordt gebruikt in een vulling, als smaakstof een schotel of een gekookt wrap, wordt de vervangende gekookt zoals de schotel kookt. Dat betekent dat u spek gebruiken.

Andere speciale Hams

Andere hammen zijn een substituut voor prosciutto. Probeer serranoham uit Spanje, Virginia ham of een Smithfield ham. Premium ham uit de supermarkt die geen ramen of saus werkt ook als zeer dun gesneden heeft. Een spiraal gesneden ham is al dun gesneden. Deze hammen worden gekookt door de zouten en het genezen van proces.

bacon Wissels

Bacon subs voor prosciutto wanneer het gerecht gaar is. Bijvoorbeeld, het wikkelen van een varkenslende voor het bakken of vulling van een kipfilet. Het bacon moet worden gekookt voordat het wordt gebruikt om meloen, peren of ander fruit plakjes inpakken. Pancetta, die ook moet worden gekookt, is een Italiaans spek, dat is een ander alternatief. Canadees spek, ook wel peameal terug spek, is nog een alternatief. Zout varkensvlees kunnen worden gebruikt om prosciutto vervangen als het vlees in dunne plakjes wordt gesneden en het vet gesmolten door frituren.

vleeswaren

Bresaola is zout- en air-cured rundvlees in vrijwel dezelfde manier als prosciutto. Ook zij wordt geserveerd zeer dun gesneden, en hoeft niet voor het serveren te worden gekookt. Andere alternatieven zijn capicola, salami en mortadella, dat is meer als een bologna dan ham, maar kan worden gebruikt in plaats van prosciutto.

Non-Meat

Bootsen de zilte smaak van prosciutto met vlees door het toevoegen van kappertjes, gehakte olijven of harde zoute kazen zoals Parmezaanse kaas, Romano, Asiago of Taleggio. Ingeblikte ansjovis zijn een ander alternatief. Wanneer de grond tot een pasta, de kleine vis te lossen in de schaal, waardoor een zilte smaak achter.

Share This Post