Index / Bedrijf / Project Management Processen: Input & Output Gereedschap

Share This Post

Bedrijf

Project Management Processen: Input & Output Gereedschap

Projectmanagers implementeren van een scala van instrumenten om te plannen, te begeleiden en te monitoren individuele projecten, evenals hele organisaties. Het fundamentele doel van een project is om ruwe input gebruiken om waardevolle, verkoopbare u

AdvertisementProjectmanagers implementeren van een scala van instrumenten om te plannen, te begeleiden en te monitoren individuele projecten, evenals hele organisaties. Het fundamentele doel van een project is om ruwe input gebruiken om waardevolle, verkoopbare uitgangen te creëren. Een aantal van project management tools, waaronder Materials Requirements Planning (MRP) en Six Sigma, zijn gericht op het optimaliseren van de kosten en de waarde van de inputs, terwijl het maximaliseren van de waarde en de kwaliteit van projectresultaten.

Materials Requirements Planning

Grondstoffen zijn een belangrijke input voor vrijwel elk project. Terwijl de industrie en de bouw projecten steunen voor een groot deel op materialen, zelfs op kantoor of dienst projecten rekenen op verbruiksmaterialen, zoals nietjes, papier, schoonmaakmiddelen en andere benodigdheden.

Materials Requirements Planning systemen managers te helpen bij het bepalen van de exacte bedragen van de grondstoffen die nodig zijn voor elke activiteit in een project. Een MRP-systeem kan berekenen optimale re-order punten, bestelhoeveelheden en automatisch bestellingen plaatsen wanneer het materiaal niveaus te bereiken van de economische re-order punten. Het systeem reduceert de kosten in verband met de scheepvaart en de opslag van materiaal en kan helpen om afval gedurende het project te verminderen.

Time Management Tools

Project planning tools kunnen helpen bij het plannen voor arbeid inzet, planning Hipping en ontvangen, en de coördinatie van het project tijdlijnen. Software bedrijven bieden een scala aan arrangementen ontwikkeld om scheduling activiteiten te vergemakkelijken. Deze pakketten kunnen schema's voor individuele werknemers, werkgroepen, sequentiële activiteiten en projecten als een geheel te coördineren.

Ondernemers kunnen hun eigen tijd management tools met behulp van spreadsheet-software om de kosten laag te houden te maken. Effectief budgettering tijd voor jezelf, projectmedewerkers en de activiteiten van het project kan u helpen om op koers te blijven, ervoor te zorgen dat de projectresultaten worden op tijd geleverd.

Kwaliteitsmanagement

Total Quality Management (TQM), Six Sigma en een reeks andere project management tools kunnen helpen om de kwaliteit van de projectresultaten met behulp van project-brede controle systemen en geavanceerde statistische modellen te verbeteren. Six Sigma is een strenge, iteratieve systeem dat continu onthult aspecten van kwaliteit gedurende het project waardeketen.

Een toewijding aan kwaliteit management kan verbeteren van het imago en de waarde van de output van een project, het geven van een bedrijf de mogelijkheid om een ​​premium prijs in rekening brengen of beveiligen van een positie van waarde-leiderschap in een lagere prijscategorie.

rapportage tools

Managers rekenen op een brede waaier van interne rapportages om hen te adviseren over de status van de ingangen en uitgangen van een project op een gegeven moment. Rapportage systemen kan zo simpel zijn als dagelijkse e-mail updates van de front-line managers of zo complex als een statistische verwerking softwarepakket dat rapporteert over de productie van gegevens, zoals fouten in de productielijnen, geproduceerde eenheden per uur en het percentage veranderingen in de productiviteit. Welke vorm van een management rapportage systeem houdt, helpt managers om ervoor te zorgen dat de ingangen efficiënt worden omgezet in betrouwbare uitgangen op tijd.

Share This Post