Index / Onderwijs / Project Ideeën voor Piramides in Giza

Share This Post

Onderwijs

Project Ideeën voor Piramides in Giza

Gelegen in de Vallei van Gizeh in Egypte, de piramides van Gizeh worden beschouwd als een van de grote wonderen van de wereld te zijn en tot op de dag een duurzame prestatie van architectuur vertegenwoordigen. Als uw klasse te leren over het oude Egy

AdvertisementGelegen in de Vallei van Gizeh in Egypte, de piramides van Gizeh worden beschouwd als een van de grote wonderen van de wereld te zijn en tot op de dag een duurzame prestatie van architectuur vertegenwoordigen. Als uw klasse te leren over het oude Egypte, moet u wellicht een project over deze piramides te doen.

Sugar Cube Piramide

Bouw een replica van de piramides van Gizeh door lijmen suikerklontjes op een stuk karton en vervolgens schilderen ze. De suikerklonten vertegenwoordigen de stenen van de piramides. Samen met het model, kunt u de technieken van de oude Egyptenaren gebruikt om de piramides en hoe lang het duurde om een ​​ieder te bouwen te bouwen bespreken. Als uw project betreft een klasse activiteit, flauwvalt suikerklontjes en hebben elk lid van de klasse bouwen van een piramide.

Doll Mummification

Piramides het huis van de graven van oude koningen, genaamd farao's, en de leden van hun personeel. Deze mensen onderging een proces genaamd mummificatie om hun lichaam te behouden. Wikkel een pop in stroken van doek of gaas te laten zien wat een oude mummie eruit ziet, of zelfs naar de klas verkleed als jezelf een mummie. Bespreek het proces van mummificatie en benadrukken enkele van de beroemdste mummies in de geschiedenis. Als uw project moet aan de klas te betrekken, geef je klasgenoten gaas of doek en hen uitnodigen om "mummificeren" u of een ander lid van de klasse.

Clay Sphinx

De Grote Sfinx van Gizeh is een groot standbeeld met het lichaam van een leeuw en het hoofd van een mens die de oude piramides van Giza bewaakt. Er is veel gespeculeerd over de neus van de Grote Sfinx, die niet langer op zijn gezicht geweest. Bouw een model van de sfinx uit klei of papier-maché met een verwijderbare neus, en tonen de klas wat het standbeeld eruit zag toen het nieuw was. Bespreek wat je leert in uw onderzoek over de reden waarom de sfinx werd gebouwd in de buurt van de piramides en wat er met zijn neus. Als uw project nodig heeft om de klas te betrekken, hebben de leerlingen raden wat er gebeurd met de neus van de sfinx voordat u begint.

hieroglyphic Writing

De oude Egyptenaren schreef met behulp van een serie foto's genaamd hiërogliefen. Hiërogliefen zijn te vinden op de piramides van Gizeh en op de sarcofagen (kisten) van de mummies gevonden binnen. Doe een rapport over hiërogliefen en praat met de klas over wanneer hiërogliefen werden ontdekt en hoe om ze te lezen. Schrijf je naam in hiërogliefen en help je klasgenoten hetzelfde te doen. Je kan ook je klasgenoten te maken van hun eigen hiërogliefen als je leraar niet erg vindt u een beetje meer verbeeldingskracht.

Share This Post