Index / Cars / Problemen oplossen Waarom Wisserbladen niet zal werken

Share This Post

Cars

Problemen oplossen Waarom Wisserbladen niet zal werken

Aangezien er geen enkele wisser dat elke auto past, is er geen een exacte methode van het oplossen van problemen wanneer een wisser systeem faalt. Er zijn echter een aantal algemene stappen om te proberen te helpen bij het vaststellen van de reden wa

Advertisement

Aangezien er geen enkele wisser dat elke auto past, is er geen een exacte methode van het oplossen van problemen wanneer een wisser systeem faalt. Er zijn echter een aantal algemene stappen om te proberen te helpen bij het vaststellen van de reden waarom uw wisserbladen niet zal werken. Enkele mogelijke problemen kunnen ontstaan ‚Äč‚Äčonder de motorkap van het voertuig met elektrische componenten of de wisserarm of blad zelf.

Wat je nodig hebt

Dopsleutel

De zekeringen of de wissers niet bewegen. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor de locatie van de zekeringkast, evenals een diagram dat de ligging van de zekering die overeenkomt met de ruitenwissers. Als je een slechte zekering, vervang deze en kijk of de ruitenwissers weer aan het werk. Als ze nog steeds niet bewegen, kan het een bedrading of relais kwestie, die moet worden gediagnosticeerd door een professionele monteur te zijn.

Zet de auto op en luister de motor van de wisser's. Als je hoort geen lawaai afkomstig van de motor of de ruitenwissers onregelmatig beweegt, zal het waarschijnlijk moeten worden vervangen of gerepareerd. Anders dan lawaai van slechte ruitenwissers wrijving op de voorruit, de meeste andere geluiden worden toegeschreven aan de wisser motor of andere onderdelen onder de motorkap.

Controleer beide wisserarmen. Dit is het deel dat je wisserblad verbindt met de motor. Als ze worden gebogen op enigerlei wijze vervangen. Alternatief omvat het verwijderen van het deksel aan de basis en ze te verwijderen met een dopsleutel.

Onderzoeken hoe de wisserbladen gemonteerd op de wisserarm. Afhankelijk van het type verbinding, de bladen niet goed worden gemonteerd. Til het blad van de voorruit en controleren om te zien of de montage-verbinding zit los. Onderzoekt het veiligheidsmechanisme in het midden van de wisser. Dit mechanisme is voorzien van meestal ofwel een knop of een tab, en verschilt per merk en type verbinding. Als de verbinding los zit, kijk of je het terug kan duwen in plaats. Als u een klikgeluid hoort, dan is het mechanisme wordt ingeschakeld en heeft de ruitenwisser aan de arm bevestigd. Als u niet beschikt over een klikgeluid hoort, is de veiligheid / release mechanisme waarschijnlijk gebroken; zo ja, vervang de wisser.

Onderzoekt het wisserblad eenheid, die aan de arm is bevestigd, maar is geen deel van de arm zelf. Wanneer wordt gebogen op enigerlei wijze, verwijderen en vervangen van de gehele wisserblad. Bent wisser eenheden zullen de feitelijke rubber of siliconen blad gebruikt worden om regen of sneeuw van uw voorruit te verwijderen verstoren.

Controleer de rubber insert in de wisser. Als het versleten, moet worden verwijderd en vervangen. In dezelfde gevallen is het gemakkelijker om alleen vervangen gehele meseenheid.

Hints

Laat de auto controleren door een monteur als de bron van het probleem is nog steeds moeilijk te vinden.

Share This Post