Index / Huis / Problemen oplossen Magnalite Cookware

Share This Post

Huis

Problemen oplossen Magnalite Cookware

Voor het eerst geïntroduceerd in 1934, Magnalite gegoten aluminium kookgerei maakt gebruik van een extra dikke bodem en dun kanten aan warmtegeleiding te maximaliseren en zorgen voor meer zelfs het koken. Betere warmtegeleiding bespaart ook energie d

Advertisement

Voor het eerst geïntroduceerd in 1934, Magnalite gegoten aluminium kookgerei maakt gebruik van een extra dikke bodem en dun kanten aan warmtegeleiding te maximaliseren en zorgen voor meer zelfs het koken. Betere warmtegeleiding bespaart ook energie door u in staat om te koken bij lagere temperaturen. Volg specifieke zorg en gebruiksinstructies voor Magnalite potten en pannen om te helpen uw gegoten aluminium kookgerei in goede conditie en veel voorkomende problemen zoals die hier besproken te voorkomen.

Wat je nodig hebt

  • Plantaardige olie

    papieren handdoek

Eten Burns / Cooks Ongelijk

Stem uw Magnalite pannen met een geschikt formaat brander bij het plaatsen van het op het fornuis. Gebruik de pan op een brander die groter is dan de bodem van de pan.

Zet de kachel op en zet deze om te koken op middelhoog vuur. Laat de pan voorverwarmen gedurende twee tot drie minuten.

Voeg het voedsel aan de voorverwarmde Magnalite kookgerei.

Kook het voedsel op laag naar middelhoog vuur. Merk op dat koken op hoog vuur zal voedsel veroorzaken ongelijkmatig koken en kunnen de pan permanent beschadigen.

Problemen Cookware Finish

Gebruik alleen plastic, nylon of houten kookgerei met Magnalite pannen om te voorkomen krassen de afwerking.

Was het kookgerei in warm water en zeep na elk gebruik om eventuele voedselresten te verwijderen. Scrub pannen met een plastic schuursponsje om hardnekkige etensresten te verwijderen, indien nodig. Vermijd het gebruik van schurende metalen sponsjes of staalwol, waarbij het oppervlak van de pan zal ontsieren.

Bewaar eventuele overgebleven voedsel in luchtdichte containers. Bewaar overgebleven voedsel in Magnalite kookgerei de zouten in bepaalde voedingsmiddelen lelijke oppervlak pitting kan verlaten.

Seizoen Magnalite kookgerei periodiek aan de afwerking te behouden. Coat de binnenkant van de pan in een dunne laag van plantaardige olie; verwijder eventuele overtollige olie met een droge papieren handdoek. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Bak de pannen in de voorverwarmde oven voor een uur om een ​​beschermende natuurlijke glans te vormen. Voor het beste resultaat, re-seizoen de pan om de één tot twee maanden, indien regelmatig gebruikt.

Share This Post