Index / Cars / Problemen oplossen 1997 Lincoln Town Car Climate Control

Share This Post

Cars

Problemen oplossen 1997 Lincoln Town Car Climate Control

1997 Lincoln Town Car-modellen van Ford omvatte een elektronische automatische temperatuurregeling (EATC), die de door u gekozen temperatuur handhaaft, en regelt automatisch de luchtstroom voor comfort. Er was geen handmatig systeem, hoewel het mogel

Advertisement1997 Lincoln Town Car-modellen van Ford omvatte een elektronische automatische temperatuurregeling (EATC), die de door u gekozen temperatuur handhaaft, en regelt automatisch de luchtstroom voor comfort. Er was geen handmatig systeem, hoewel het mogelijk is de automatische bedieningsorganen. Problemen met het EATC kan worden gerelateerd aan de sensor, de controles en luchtverplaatsing. Dit soort problemen kunnen worden verholpen door het volgen van een aantal problemen oplossen.

Als er iets wellicht dat de EATC sensormodule die is gelegen in het midden van het dashboard als de temperatuur niet wordt gehandhaafd. Niet handtassen, of plaats accessoires zoals lijm mobiele telefoon houders hangen op het dashboard, omdat het de sensor minder goed werkt.

Draai de contactsleutel in de stand "Aan" als u doorgaat met problemen met de temperatuur wordt gehandhaafd. De sensor werkt alleen wanneer de Lincoln is ingeschakeld.

Druk op de blauwe knop tot 60 graden wordt weergegeven op het display als de Town Car is niet voldoende wordt gekoeld. Dit zal de automatische instellingen annuleren en het EATC zal, in feite, negeer de 60 graden instelling en blijf koelen tot u op de rode knop.

Verwijder objecten van onder de voorstoelen als de luchtstroom lijkt slecht om de achterste zitplaatsen. Er zijn kanalen onder de stoelen die verstopt kan raken. Verwijder eventueel sneeuw, ijs of bladeren van de belangrijkste lucht grill aan de onderkant van de voorruit. Dit is een essentieel onderdeel van het EATC en levert de lucht die verwarmd of gekoeld.

Share This Post