Index / Huis / Problemen met verstelbare bedden

Share This Post

Huis

Problemen met verstelbare bedden

Verstelbare bedden, voorheen verkrijgbaar als medische apparatuur voor patiënten met ernstige spier- en bot aandoeningen, zijn nu armaturen in vele gezonde mensen thuis. Met een verstelbaar bed, kan de eigenaar de hoek en hoogte van het bed regelen d

AdvertisementVerstelbare bedden, voorheen verkrijgbaar als medische apparatuur voor patiënten met ernstige spier- en bot aandoeningen, zijn nu armaturen in vele gezonde mensen thuis. Met een verstelbaar bed, kan de eigenaar de hoek en hoogte van het bed regelen door het bedienen van een reeks motoren tot het in de meest comfortabele positie.

ontwerp Variaties

Eén van de grootste problemen met verstelbare bedden is de variatie van het ene naar het andere model. Sommige verstelbare bedden in een split of dual-aanpassingsoptie, waarmee twee dwarsliggers aan hun zijden onafhankelijk veranderd van het bed van elkaar. Anderen missen deze functie, waardoor beide partners om dezelfde instellingen te delen.

Verstelbare bedden ook geleverd met één- of twee-punt verbinding, die verwijst naar het aantal punten in het bed waar het kan buigen en van vorm veranderen. Voor iemand gebruikt om een ​​twee-punt, split verstelbaar bed, kan een single-point model zonder dual-afstelling erg ongemakkelijk en bieden weinig voordelen. Verstelbaar bed shoppers moeten voorzichtig zijn om de juiste model op basis van arts aanbevelingen of persoonlijke voorkeur te selecteren zijn.

Vermogen Needs

Verstelbare bedden gebruiken een reeks elektrische motoren en een afstandsbediening voor aanpassing aan de elektrische stroom dan een standaard bed behoeft niet gebruikt. Complex elektromotoren vertegenwoordigen een andere mogelijke plek voor een mechanisch defect. Bij kortsluiting of stroomuitval, kan een verstelbaar bed moeilijk of onmogelijk te passen.

Verstelbare bedden lawaai maken ook als zij opereren. Terwijl sommige modellen bieden zeer rustige motoren, anderen een risico van wakker de partner tijdens het maken van zelfs een kleine aanpassing.

Gewicht

Verstelbare bedden zijn zeer zwaar met het gewicht van de elektromotoren en zware metalen frame toegevoegd aan het gewicht van het bed. Verplaatsen en transporteren van een verstelbaar bed kost veel meer moeite dan het verplaatsen van een standaard bed met een inklapbaar frame. Verstelbare bedden kunnen ook meer dan normale slijtage op tapijten of vloeren, vanwege hun extra gewicht.

Kosten

Een verstelbaar bed kost ook veel meer dan een standaard bed met een vergelijkbare matras. Terwijl de extra slaap en rust kwaliteit van de kosten voor sommige kopers de moeite waard kan zijn, kan anderen vinden dat een verstelbaar bed is weinig meer dan een dure nieuwigheid. Verstelbaar bed kopers moeten onderzoek te doen en vragen om een ​​geld-terug garantie voor het plegen van een aankoop.

Share This Post