Index / Huis / Problemen met koperen Algaecide

Share This Post

Huis

Problemen met koperen Algaecide

Algen zijn kleine water planten die groeien waar er nog steeds water, met inbegrip van uw zwembad. Heldergroene zwembad water is een teken je een algen probleem. Pool chemicaliën bekend als algicide kan behandelen of te voorkomen algengroei. Een popu

AdvertisementAlgen zijn kleine water planten die groeien waar er nog steeds water, met inbegrip van uw zwembad. Heldergroene zwembad water is een teken je een algen probleem. Pool chemicaliën bekend als algicide kan behandelen of te voorkomen algengroei. Een populaire vorm van zwembad algicide is gebaseerd op koperverbindingen. Op basis van koper algicide zijn effectief en relatief goedkoop, maar moet met voorzichtigheid worden gebruikt om problemen te voorkomen.

kleuring

Een groot probleem met koperen algicide is dat ze lelijke groene en zwarte vlekken kan veroorzaken op het zwembad muren en vloeren, zegt de LearnAboutPools.com website. Deze vlekken kunnen permanent worden als niet schoongemaakt. Het testen van uw zwembad water voor een goede koper niveaus en het gebruik van producten zoals aangegeven kunnen vlekken te minimaliseren. Koper concentraties moeten onder 0,3 delen worden gehouden per miljoen, zegt de PoolSolutions.com website, of vlekken veroorzaken.

chemische Onverenigbaarheid

Op basis van koper algicide kan niet worden gebruikt met polyhexamethyleen-biguanide gebaseerde zwembad ontsmettingsmiddelen zoals Softswim of Baquacil, zegt LearnAboutPools.com. Chemische reacties tussen de koperen algicide en ontsmettingsmiddel zal de algicide neutraliseren en veroorzaken bewolkte zwembadwater.

Hard water

"Hard" water dat is rijk aan calcium en andere opgeloste mineralen of water dat is te alkalisch kunnen de algen doden effect van koper algicide remmen, terwijl het verhogen van de kans van het zwembad vlekken, zegt PoolSolutions.com. Sommige vlek-control middelen kunnen ook de effectiviteit van koper algicide 'schaden.

Share This Post