Index / Huis / Problemen met Emerson Magnetrons

Share This Post

Huis

Problemen met Emerson Magnetrons

Emerson produceert een grote lijn van microgolfovens die zijn gevonden bij retailers zoals Target en Sears. Emerson magnetron typen zijn roestvrij stalen modellen, 400 tot 1200 watt versies en hoger-range ovens. Als u een Emerson magnetron, dat goed

Advertisement

Emerson produceert een grote lijn van microgolfovens die zijn gevonden bij retailers zoals Target en Sears. Emerson magnetron typen zijn roestvrij stalen modellen, 400 tot 1200 watt versies en hoger-range ovens. Als u een Emerson magnetron, dat goed werkt, adviseert de fabrikant dat u een aantal stappen voor probleemoplossing uit te voeren voorafgaand aan het bellen.

Onderzoek het stopcontact dat u gebruikt voor uw Emerson magnetron als de oven niet kan worden ingeschakeld. Haal de stekker van de magnetron en wacht 10 seconden voordat u het weer in. Probeer een ander stopcontact om te zien of het werkt. Reset de stroomonderbreker of indien nodig elke doorgeslagen zekeringen vervangen.

Zorg ervoor dat de magnetron deur goed gesloten is. Een open deur kan onderbreken met de bediening.

Plaats de roller ring van de Emerson magnetron. Als de draaitafel niet kan bewegen in de oven, line-up van de draaitafel en roller ring. Plaats de roller ring plat op de bodem kookvlak van de magnetron. U ontvangt drie ballen te zien op de top van de draairing. Lijn deze ballen met de drie uitsparingen in de glazen draaitafel en plaats de draaischijf bovenop de draairing. Reinig deze onderdelen met een milde zeep en water voorafgaand aan de herpositionering om zich te ontdoen van alle voedsel deeltjes die kunnen worden veroorzaakt het niet om te werken.

Controleer of de gerechten die u gebruikt de magnetron veilig. Haal de schotel als u vonken opmerkt of het gerecht begint te smelten. Typisch, glas en keramische gerechten zijn veilig om te gebruiken in een Emerson magnetron.

Ontgrendelen van de Emerson magnetron. De ovens hebben een veiligheidsvoorziening die u toelaat om het apparaat om een ‚Äč‚Äčkind te voorkomen dat het gebruik ervan te vergrendelen. Om zowel de vergrendelen en ontgrendelen van de magnetron, houdt u de "0" knop voor een paar seconden en druk vervolgens op "2."

weg te houden van andere apparaten. Televisies, radio's en magnetrons kunnen interferentie ondervinden wanneer geplaatst in de nabijheid van elkaar.

Share This Post