Index / Huis / Problemen met een KitchenAid keramische kookplaat

Share This Post

Huis

Problemen met een KitchenAid keramische kookplaat

KitchenAid keramische kookplaten Stel een gladde kookoppervlak, gewoonlijk vier of vijf branders, en worden meestal geïnstalleerd bovenop een keukeneiland of tegen. Terwijl de kookplaat biedt vergelijkbare koken functies om andere een kookplaat in te

Advertisement

KitchenAid keramische kookplaten Stel een gladde kookoppervlak, gewoonlijk vier of vijf branders, en worden meestal geïnstalleerd bovenop een keukeneiland of tegen. Terwijl de kookplaat biedt vergelijkbare koken functies om andere een kookplaat in termen van het oppervlak branders en temperatuurcontrole, kan het apparaat extra uitdagingen bieden op het gebied van het houden van de kookplaat schoon en vrij van krassen. Het zal ook te maken met de typische kookplaat kwesties, zoals warmte nauwkeurigheid.

Wat je nodig hebt

  • Keramische kookplaat cream

    Keramische kookplaat schraper

    papieren handdoek

    Meetlint

Vervang of reset het huishouden stroomonderbreker of de zekering als er niets werkt aan de KitchenAid kookplaat. Druk op "On / Off" voor het inschakelen van de kookplaat voordat u of het aanraken van de draaiknop of toetsenbord een kooktemperatuur te selecteren.

Druk op "Uit" of draai aan de bedieningsknop naar "Off" als alle van de kookplaat lampjes knipperen. Laat de kookplaat afkoelen en reinig het gehele oppervlak met een keramische kookplaat crème. Reset de kracht zodra de kookplaat is schoongemaakt, die de verlichting moet stoppen met knipperen.

Houd de "Control Lock / All Off" toetsenbord gedurende 5 seconden als er niets op de kookplaat zal werken, maar de kracht werkt. Het rode lampje op de kookplaat gaat uit wanneer de besturing vergrendeling wordt vrijgegeven.

Druk op de "+" of "-" keypads of draai aan de bedieningsknop te verhogen of de kooktemperatuur afnemen als eten kookt heel langzaam of te snel. Kijk naar de geselecteerde controle toetsenbord of draaiknop om ervoor te zorgen dat de gekozen controle is de juiste controle voor de gewenste brander als de hitte niet lijkt te veranderen zoals verwacht.

Toegang tot de onderkant van de kookplaat van het aanrecht of eiland (indien mogelijk) als koken resultaten, zelfs na het veranderen van de baktemperatuur onnauwkeurig blijven. Plaats een waterpas op de bovenkant van de kookplaat als koel en kijk naar de luchtbel in het midden raam van het niveau. Als de luchtbel niet in het midden, met een schroevendraaier vast of los van de schroeven aan de onderkant van de kookplaat. Draai de schroeven met de klok mee aan te scherpen of naar links om los te maken. Doorgaan om aanpassingen aan de schroeven te maken totdat de luchtbel in de balans is in het centrum. Neem contact op met KitchenAid om advies als het nivelleren van de kookplaat niet koken resultaten te verbeteren of als u geen toegang krijgt tot de onderkant van de kookplaat.

Share This Post