Index / Huis / Problemen met een Campbell Hausfeld Air Compressor

Share This Post

Huis

Problemen met een Campbell Hausfeld Air Compressor

Campbell Hausfeld luchtcompressoren worden gebruikt om elektrisch gereedschap zoals spuitpistolen, boormachines, zandstralers rennen en sterven slijpmachines. Meer dan 70 hulpmiddelen worden aangeboden door Campbell Hausfeld die kan worden gebruikt m

AdvertisementCampbell Hausfeld luchtcompressoren worden gebruikt om elektrisch gereedschap zoals spuitpistolen, boormachines, zandstralers rennen en sterven slijpmachines. Meer dan 70 hulpmiddelen worden aangeboden door Campbell Hausfeld die kan worden gebruikt met een luchtcompressor. Deze instrumenten zijn minder duur dan hun elektrische tegenhangers, waarbij de aankoop van een luchtcompressor een voordelige keuze voor iedereen die dit soort instrumenten gebruiken regelmatig maakt. Als uw Campbell Hausfeld luchtcompressor niet naar behoren werkt, oplossen van problemen het en geld te besparen op reparaties.

Wat je nodig hebt

  • Zeep

    Water

    schroevedraaier

Loopt niet

Laat de motor afkoelen als de thermische overbelasting is geactiveerd en bleek de compressor uitgeschakeld.

Koppel verlengsnoeren en sluit de luchtcompressor netsnoer rechtstreeks in een stopcontact. Als de compressor loopt, de verlengsnoeren zijn te lang of de verkeerde maat. Gebruik een ander verlengsnoer.

Neem contact op met een service center en de drukschakelaar vervangen.

Thermal Protector Overload Trips herhaaldelijk

Gebruik een verlengsnoer van een geschikte graadmeter voor het specifieke model van de luchtcompressor. De meter nodig zullen verschillen van model tot model.

Plaats de compressor in een goed geventileerde ruimte. De thermische overbelastingsbeschermer zal de compressor uit te schakelen als deze is geplaatst in een slecht geventileerde ruimte of worden gebruikt in gebieden met hoge temperaturen.

Laat de compressor door een servicetechnicus geïnspecteerd als het blijft herhaaldelijk struikelen.

Low Discharge Pressure

Mengen vloeibare zeep met water en de oplossing voor alle passende en aansluitingen. Als bellen verschijnen, is er een luchtlek. Draai de fittingen of aansluitingen. Vervang indien nodig.

Inspecteer de pakkingen en vervang defecte of geblazen pakkingen.

Verwijder de kop aan de bovenkant van de luchtcompressor en de inlaatkleppen inspecteren. Vervang gebroken inlaatkleppen. Vervang de oude koppakking met een nieuwe pakking, en vervang het hoofd.

overmatig Noise

Draai de poelie klemmen bouten en set-schroeven met een schroevendraaier. De poelie klemmen bevinden zich aan de bovenzijde van de compressor.

Verwijder de zuiger assemblages en controleer ze op slijtage. Vervang de zuigerpen of zuigers als dat nodig is.

Verwijder de compressor hoofd klepplaat aan de bovenzijde van de compressor. Installeer een nieuwe klep bord en koppakking.

Hints

Een nieuwe koppakking moet worden geïnstalleerd wanneer de kop wordt verwijderd.

Verwijder de terugslagklep of drukschakelaar als er druk in de lucht tank.

Share This Post