Index / Cars / Problemen met de Volvo S40

Share This Post

Cars

Problemen met de Volvo S40

Toen de Volvo S40 kwam voor het eerst op de sport sedan scène in het jaar 2000 werd beoordeeld als een slanke, kleine sedan, leuk om te rijden, met een goede gas kilometers, en een uitstekende handling en wendbaarheid. Hoewel zeer geliefd door de mee

AdvertisementToen de Volvo S40 kwam voor het eerst op de sport sedan scène in het jaar 2000 werd beoordeeld als een slanke, kleine sedan, leuk om te rijden, met een goede gas kilometers, en een uitstekende handling en wendbaarheid. Hoewel zeer geliefd door de meerderheid van de eigenaren, deze bekwame en comfortabele auto is niet zonder tekortkomingen.

Interior problemen

Aan de positieve kant, de meeste Volvo eigenaren vinden het interieur van de S40 om zowel ruim en comfortabel. Dashboardkastje en bagage-ruimtes zijn er in overvloed, en de lederen stoelen look and feel luxe. Aan de negatieve kant, zijn er veel klachten over de rug deursloten steken en de bekerhouder blijven steken in de "in" stand is. Een andere veel voorkomende interieur probleem is de slechte kwaliteit bestuurder armleuning, die vaak breekt af na ongeveer 100.000 mijl.

Exterior problemen

Hoewel de meeste van de verf kleuren de S40 werd vervaardigd in slijtage goed, zeker de rode verf op oudere model S40s eigenaren hoofdpijn heeft gegeven. Na vijf jaar rode verf is bekend dat het saai en fade dramatisch, soms zelfs afbladderende in vlokken.Elektrisch

Zoals iedereen die ooit een model Volvo weet heeft bezeten, de koplamp bollen burn-out zeer snel en vereist ook een voortdurende vervanging. Het probleem geldt voor de rem lampen, hoewel niet zo slecht. Als repareren door een Volvo-dealer, zullen ze worden gegarandeerd voor een jaar. Alle originele Volvo-onderdelen zijn duur, echter, dus het vervangen van de lampen zelf met een minder dure merk zou de beste weddenschap.

Een ander probleem in verband met de S40 gebeurt op 2005-2006 model. Een plotselinge uitval van de accu kan leiden wanneer de centrale besturingsmodule faalt in de slaapstand te gaan.engine klachten

Vroegtijdige vervanging van de motorsteunen is een veel voorkomende klacht van veel S40 eigenaren geweest. Uitvallen van de motor inlaatkleppen, lekdetectie pomp en carter ontluchtingsslang in het kader van het inlaatspruitstuk zijn ook genoteerd op de 2004 modellen.

Stuurbekrachtiging recall

Een recall werd aangekondigd voor meer dan 1000 2008-2009 S40s te wijten aan een defecte deel van de stuurbekrachtiging retourslang. De Franse vervaardigde slang niet voldoende uitgehard, waardoor de slang plotseling scheuren veroorzaken, het systeem te verliezen fluïdum, met een mogelijk verlies van stuurbekrachtiging functioneren tot de kans op een ongeval. Zoals bij alle herinnert, zal de dealer het defecte onderdeel kosteloos vervangen.

Hoofdremcilinder recall

Een defecte deel van de hoofdremcilinder was de oorzaak van een recall van meer dan 1.100 2.007 S40s. Inwendige lekkage van remvloeistof kan leiden tot een verslechtering van de remwerking, waardoor uiteindelijk complete rem mislukking en het risico van een crash.

Share This Post