Index / Cars / Problemen met Chevy Fuel Injector Problemen

Share This Post

Cars

Problemen met Chevy Fuel Injector Problemen

Schone brandstof injectoren zijn een must als je wilt goede brandstof efficiëntie. De brandstof injector in een Chevy is verantwoordelijk voor het doseren van de brandstof die het inlaatspruitstuk, en uiteindelijk de motor binnenkomt. Als uw brandsto

Advertisement

Schone brandstof injectoren zijn een must als je wilt goede brandstof efficiëntie. De brandstof injector in een Chevy is verantwoordelijk voor het doseren van de brandstof die het inlaatspruitstuk, en uiteindelijk de motor binnenkomt. Als uw brandstofinjectoren vuil of lekken, dan heb je verminderde prestaties, verhoogd brandstofverbruik merken, en de motor mogelijk niet helemaal uitgevoerd in extreme gevallen. Als je problemen hebt, moet je weten hoe je Chevy injector problemen op te lossen.

Wat je nodig hebt

Voltmeter

Schakel de Chevy op. Laat de motor stationair.

Koppel de elektrische aansluiting van elke injector op de brandstofrail (in de voorzijde van de motor) één voor één. Noteer het stationair toerental. Dan sluit de stekker. Doe dit voor elke injector en als je merkt dat de daling van het stationair toerental is ongeveer hetzelfde voor elke injector, dan zijn ze normaal. Als het stationair toerental niet daalt wanneer u een van de injectoren stekker, dan kan dat injector defect.

Controleer de spanning van de connector. Stel de voltmeter Volt. Met de motor nog aan, koppelt elke injector een voor een. Let op de elektrische contacten op de injector en de connector. Plaats de rode lood op een van de connector (niet injector) contact en de zwarte draad anderzijds contact. Als u een lezing van tussen 1 en 2 volt te krijgen, dan de connector werkt goed.

Controleer de weerstand elke injector door middel van de elektrische connector met een voltmeter. Zet de motor af. Stel uw voltmeter aan de (Ω) instelling Ohms. Dit zal de weerstand over de connector testen. Trek de connector van de injectoren een voor een en plaats de rode lood op een van de elektrische contacten op de injector zelf. Plaats de zwarte draad aan de andere contact. Als alle injectoren vertonen dezelfde of soortgelijke weerstand dan de injectoren goed functioneren en de verdachte injector stap kan men zelfs een defecte elektrische draad / verbinding.

Share This Post