Index / Huis / Problemen met beschadigde Kitchen Kasten Restore

Share This Post

Huis

Problemen met beschadigde Kitchen Kasten Restore

Beschadigde keukenkasten zijn een stuk minder duur om te herstellen dan te vervangen. Alle deuken en littekens die het uiterlijk van de kabinetten 'Mar zal activa worden als hersteld door het toepassen van een antiquing glazuur. Kleine onvolkomenhede

AdvertisementBeschadigde keukenkasten zijn een stuk minder duur om te herstellen dan te vervangen. Alle deuken en littekens die het uiterlijk van de kabinetten 'Mar zal activa worden als hersteld door het toepassen van een antiquing glazuur. Kleine onvolkomenheden verwijderd door schuren en andere voorbereidende stappen geven kabinetten een goede ondergrond voor het overspuiten met beits of verf. Losse scharnieren en trekt zijn een makkelijke oplossing. Niet alleen zal uw kasten zien er nieuw, zul je geen problemen meer met deuren verzakking te hebben. Nieuwe hardware zal de gerestaureerde kasten een up-to-date uiterlijk.

Wat je nodig hebt

 • schroevedraaier

  Thinner of terpentine

  Rags

  Schuurpapier

  Schuurmachine

  kleefdoek

  Vlek

  Verf kwasten

  polyurethaan

  Primer-sealer

  Rol

  Verf

  antieke glazuur

Kleuring Beschadigde Kasten

Verwijder de kastdeuren en markeer de achterkant van elke deur voor de locatie. Het opzetten van een werkgebied waar de deuren plat zal leggen. Leeg en verwijder laden; het is veel gemakkelijker te werk gaan overeind. Verwijder alle scharnieren en andere hardware.

Schrob de oppervlakken van de kast deuren en laden met thinner of minerale verf geesten om alle sporen van vuil en vet te verwijderen.

Schuur de oppervlakken van de deuren en ladefronten. Gebruik 220-grit schuurpapier voor het schuren. Een palm schuurmachine maakt het schuren van de vlakke oppervlakken makkelijker. Vouw een vel schuurpapier en gebruik de gevouwen rand van zand spleten en groeven. Zand en voorbereiding van de kast frames op dezelfde wijze als de deuren en laden.

Veeg alle geschuurd oppervlakken met een tack doek of een doek bevochtigd met terpentine schoon te maken uit alle schuurstof.

Veeg of borstel vlek op het kabinet oppervlakken, en laat de vlek te drogen. Een tweede laag van de vlek kan worden toegepast als de finish is niet donker genoeg.

Breng twee tot drie lagen van duidelijke polyurethaan aan het kabinet oppervlakken af ​​te dichten. Installeer de kast deuren en laden na het polyurethaan is helemaal droog.

Schilderij Beschadigde Kasten

Schoon en zand de kastdeuren en ladefronten. Maak de schuren stof van de oppervlakken en een jas van sealer-primer. Bedek platte oppervlakken snel met een goede kwaliteit verf roller. Gebruik een penseel voor de deur randen en voor het werken van de primer in spleten en groeven. Gebruik lange vloeiende bewegingen te poetsen sporen te voorkomen.

Breng een minimum van twee lagen van goede kwaliteit glans of semi-gloss verf. Gebruik olie-base of acryl verf op een harder, chip-resistente afwerking. Laat de verf de aanbevolen tijd tussen de lagen te drogen.

Breng twee lagen van polyurethaan te verzegelen en beschermen de gerestaureerde kasten. Water-base polyurethaan droogt sneller dan olie-basis, waardoor u de deuren en laden sneller te installeren.

Antieke Glazuren voor beschadigde Kasten

Schoon, zand en verf de kabinetten van de gewenste basiskleur. Niet zand uit alle littekens en deuken op de beschadigde kasten. De antiquing glazuur zal zwaarder worden in deze gebieden, waardoor de kasten een goed gebruikt uiterlijk.

Borstel of veeg op het antiquing glazuur. Veeg het glazuur af voor lichte en donkere plekken op de kast oppervlakken. Laat het glazuur van de littekens en deuken donkerder. Experimenteer totdat je een look die je wil. Verwijder het glazuur met terpentine indien nodig.

Laat de glazen kasten goed drogen en twee lagen van duidelijke polyurethaan toe te passen.

Hints

Kabinet trekt en knoppen herstellen met een likje verf.

Draai scharnieren en trekt door het invullen oversized gaten met tandenstokers gedrenkt in lijm timmerman. Breek de tandenstokers uit, zelfs met het kabinet oppervlakken en de schroeven te vervangen.

Faux afwerkingen zal kabinetten een ander uiterlijk te geven.

De kasten kunnen niet worden gebruikt voor twee tot drie dagen in het herstelproces.

Share This Post