Index / Careers & Work / Private Jet Steward Careers

Share This Post

Careers & Work

Private Jet Steward Careers

Prive-jet stewardessen zijn een groeiend beroep in de zakelijke en luxe reizen werelden. Steeds meer mensen maken gebruik van privévliegtuigen, omdat ze minder gedoe dan met behulp van commerciële vluchten. Prive-jet stewardessen kunnen ervaren lucra

Advertisement

Prive-jet stewardessen zijn een groeiend beroep in de zakelijke en luxe reizen werelden. Steeds meer mensen maken gebruik van privévliegtuigen, omdat ze minder gedoe dan met behulp van commerciële vluchten. Prive-jet stewardessen kunnen ervaren lucratief, luxe carrières reist de wereld in veel van deze prive-jet banen stewardess.

Net Jets

Net Jets verhuurt stewardessen uit de steden te vliegen over de hele Verenigde Staten, van Dallas naar Palm Beach naar New Jersey naar Los Angeles, het vervoeren van corporate executives van grote bedrijven. Alle stewardessen die worden ingehuurd om deze particuliere zakelijke luchtvaartmaatschappij moet ten minste drie jaar ervaring in de luxe reizen bedrijf hebben gehad en hebben in de eerste klas cabines gewerkt aan commerciële vliegtuigen, andere prive-jets, jachten of private dining en reiservaringen. Zij moeten ook beschikken over uitstekende communicatieve en klantenservice vaardigheden. Een hbo-opleiding heeft de voorkeur voor deze job, net als culinaire ervaring. Alle aanvragers moeten minstens 21 jaar oud zijn.

Professional Sports Team Jets

Bepaalde professionele sportteams zal charter prive-jets vliegen van stad tot stad voor games gedurende het hele seizoen de reis is zo een integraal onderdeel van het spelen van professionele sport. Stewardessen kunnen worden gehuurd om te werken aan deze vluchten op individuele basis en sommige kunnen worden ingehuurd om te reizen met het team of de prive-jet-service die is ingehuurd door de beroepsorganisatie. Er zijn verschillende eisen voor de stewardessen van deze prive-jets, maar de omgeving is vaak meer casual en als ze een permanente stewardess op het team vliegtuig, zal deel uitmaken van de reizende team op een manier worden beschouwd, zorg ervoor dat de atleten alles wat ze nodig hebben als ze reizen van stad naar stad gedurende het seizoen.

Freelance Steward Careers

Sommige prive-jet stewardessen zullen gewoon worden gehuurd op freelance basis, werken voor een breed scala aan prive-jet bedrijven en de enige vliegende wanneer iemand een bepaald vliegtuig charters. Dit geeft deze prive-jet stewardessen veel meer vrijheid en hen in staat stelt om te werken als stewardessen voor zeer vermogende particulieren, velen van hen beroemdheden. Het verkrijgen van een baan als deze is afhankelijk van de eigen persoonlijke relaties de stewardess om prive-vliegtuig eigenaars of luchtvaartmaatschappijen en hun vroegere werkervaring. Als goede relaties worden gemaakt met individuele klanten die op het vliegtuig te vliegen, kunnen prive-jet stewardessen gehuurd worden op die manier ook.

Share This Post