Index / Onderwijs / Preschool Curriculum voor 3-jarigen

Share This Post

Onderwijs

Preschool Curriculum voor 3-jarigen

Drie-jarigen genieten van het ontdekken van de wereld om hen heen. Op deze leeftijd ze spreken in zinnen en voeren in twee richtingen gesprekken. Ze observeren en imiteren mensen om hen heen. Actieve betrokkenheid in voorschoolse helpt om hun fijne e

AdvertisementDrie-jarigen genieten van het ontdekken van de wereld om hen heen. Op deze leeftijd ze spreken in zinnen en voeren in twee richtingen gesprekken. Ze observeren en imiteren mensen om hen heen. Actieve betrokkenheid in voorschoolse helpt om hun fijne en grove motoriek te perfectioneren. Een effectieve voorschoolse curriculum breidt van een kind kennis van rekenen, taal, muziek en kunst en het gaat om tal van creatieve spel en fysieke beweging.

Geletterdheid

Kleuters moet blootstelling aan verschillende literatuur. Docenten kunnen tijdens storytelling grote boeken en flanellen boards gebruiken bij leerlingen kijken naar foto's en de verhalen navertellen.

Nursery rhymes en rijmende woorden worden ook dagelijks inbegrepen. Leraren meestal presenteren een nieuwe letter van het alfabet elke week. De jongens en meisjes moeten leren om geluiden te associëren met letters.

"Show and Tell" geeft hen de mogelijkheid om in het bijzijn van anderen te spreken.

Wiskunde

Drie-jarige kinderen beginnen om nummers te herkennen en kunnen leren tellen tot 10. Ze kunnen vormen zoals circls en pleinen te identificeren en kan items sorteren op basis van vormen en maten. Om problemen op te lossen en ruimtelijke relaties aan te moedigen, kunnen leerkrachten foto's in tweeën gesneden en hebben studenten overeenkomen met de twee stukken.

Muziek

Muziek is een integraal onderdeel van een voorschoolse curriculum. Studenten leren regels en omgangsvormen door te zingen verwante songs. Drie-jarige kinderen omgaan met muziek door middel van zang en ritmische bewegingen van het lichaam. Ze doen vinger speelt nummers zoals "The Eeensy weensy Spider." Ze spelen eenvoudige instrumenten en sloegen op trommels. Muziek verbetert ook hun luistervaardigheid.

Kunst

Studenten in voorschoolse leren om een ​​schaar te gebruiken om papier te snijden. Ze traceren grote, eenvoudige vormen. Deze activiteiten helpen om hun oog-hand coördinatie te ontwikkelen. Ze worden blootgesteld aan een verscheidenheid van kunst media, zoals water kleur, verf, krijt en kleurpotloden. Op deze leeftijd, kinderen genieten van actieve kunstprojecten zoals het maken van dingen uit klei.

Wetenschap

De eenvoudigste experimenten dan een kleuter. Ze maken kennis met begrippen als magneten. Zij merken elementen van de natuur, zoals bladeren en stenen, en praten over hen. Ze beginnen om te leren over gezonde voeding en hoe ze helpen hun lichaam.

Creative Play

Drie-jarige kinderen levendige fantasie. Creatief spel geeft hen een uitlaatklep voor expressie. Leerkrachten houden dress-up kleding, hoeden en accessoires in de klas voor studenten om te verkennen. Jongens en meisjes gebruiken marionetten om te communiceren met elkaar. Ze bouwen met blokken en leren om samen te werken door het spelen van eenvoudige spelletjes met elkaar.

Lichamelijke ontwikkeling

Kinderdagverblijf hebben over het algemeen speeltoestellen voor studenten. Kinderen genieten van klimmen en glijden. Zij hebben behoefte aan veel rennen, springen en springen om hun grote spiergroepen te ontwikkelen. Leerkrachten organiseren outdoor games die de studenten te leren om samen te werken. Drie-jarige kinderen oefenen vangen, gooien en schoppen ballen.

Share This Post