Index / Onderwijs / Preschool Concert Ideeën

Share This Post

Onderwijs

Preschool Concert Ideeën

Muziek is meer dan een creatieve manier om de tijd te vullen in de voorschoolse klas. Blootstelling aan muziek in de vroege jeugd kan verbale vaardigheden van de jonge student te verhogen, haar te helpen om een ​​betere luisteraar geworden en verhogi

AdvertisementMuziek is meer dan een creatieve manier om de tijd te vullen in de voorschoolse klas. Blootstelling aan muziek in de vroege jeugd kan verbale vaardigheden van de jonge student te verhogen, haar te helpen om een ​​betere luisteraar geworden en verhoging van ruimtelijk redeneren vaardigheden. Staging uw eigen klasse concert kan je je leerlingen deelnemen aan het muzikale proces en voeg een vonk van creatieve spelen op de kleuterschool dag.

Lesgeven Zelfbeheersing Through Music

U hoeft niet een publiek nodig om een ​​voorschoolse concertpodium. In een studie, studenten die werden blootgesteld aan muziekprogramma's hadden meer kans om hun eigen gedrag door neuriën of zingen om zichzelf dan kleuters die niet deelnamen controle, volgens een artikel in "Early Education and Development." Speel dit idee en geef uw studenten een nieuwe manier om hun eigen gedrag met een low-key concert te controleren. Laat de kinderen zitten in de cirkel tijd gebied. Zing een eenvoudige, bekende lied zoals 'Twinkle, Twinkle Little Star "of" Mary Had a Little Lamb "in koor. Daarna, herinneren de studenten van deze activiteit wanneer zij moeite hebben om zichzelf te beheersen. Zeg iets zoals, "hebben een privé-concert." Het kind kan dan zitten en zingen voor zichzelf, neuriën de melodie van het concert of herinneren het lied in zijn hoofd. Dit zal hem helpen om zich te concentreren en te oefenen zelfbeheersing.

Het bijhouden van een beat met een ritme Concert

Een ritme instrument activiteit is een eenvoudige manier voor jonge kinderen om te genieten van muziek en leren hoe ze een beat te houden. Het beoefenen van geluiden in een volgorde en onderscheid te maken tussen ritmes kan helpen om taalvaardigheden te bouwen. Heeft u een concert dat zich richt op het ritme-instrumenten zoals drums, stokken, shakers, zand blokken of klokken. Geef de leerlingen een verscheidenheid van ritmische instrumenten om uit te kiezen. U kunt ze ook hun eigen te maken. Een lege omgeslagen plastic kuip en een houten lepel maak een drumstel. Maak een shaker door het gieten van rijst of gedroogde bonen in een lege zout bus. Maak deze dicht en schud weg. Line de studenten op en hebben ze een eenvoudig ritme te spelen. Dit speelt ook wiskundige ontwikkeling patroon. Het voortouw nemen en geef ze een patroon te volgen, zoals sla-beat, beat, beat-beat, beat.

Kies een vakantie Muzikaal Thema

Hoewel muziek heeft voordelen in overvloed voor het jonge kind, het is zo onderhoudend als het is leerzaam. Muziek maakt het jonge kind om zich creatief te uiten tijdens deelname aan een sociale activiteit. Vier een aanstaande vakantie door de vreugde van de muziek. Kies een paar nummers, maken kostuums en hebben een vakantie concert voor ouders, docenten en andere studenten. Zo kunnen kleuters kleden in rood en groen tijdens het zingen "Rudolph the Red-Nosed Reindeer" en "Frosty the Snowman" tijdens uw winter concert. Geef de kinderen eenvoudige instrumenten, zoals klokken te begeleiden 'Jingle Bells'.

Heeft u een grote Marching Band

Combineer muziek en beweging in een fanfare concert. Geef je kleuters spelen trompetten, saxofoons beweer, drums en andere pint-sized instrumenten te gebruiken als ze marcheren naar de beat. Als de leerlingen de instrumenten bespelen, hebben ze marcheren rond de school voor de andere docenten en studenten om te zien en te horen. Deze activiteit bouwt ook motoriek. De kinderen kunnen werken aan fijne motoriek tijdens het spelen van de instrumenten, en grove motoriek wanneer marcheren door de school. U kunt ook proberen dit concert activiteit in de klas. Nodig de studenten te marcheren rond de kamer na een lijn leider. Moedig hen aan om de instrumenten te verkennen en ontdek de geluiden die ze kunnen maken.

Share This Post