Index / Careers & Work / Politie Recruitment Problemen

Share This Post

Careers & Work

Politie Recruitment Problemen

Het werven van geschikt wetshandhavers is een uitdaging in de 21e eeuw. Politiediensten worden gedrukt door het verschuiven van demografie, veranderende verwachtingen, en een behoefte om gelijke tred te houden met de traditionele misdaad-onderzoek en

AdvertisementHet werven van geschikt wetshandhavers is een uitdaging in de 21e eeuw. Politiediensten worden gedrukt door het verschuiven van demografie, veranderende verwachtingen, en een behoefte om gelijke tred te houden met de traditionele misdaad-onderzoek en -preventie taken tegelijkertijd uit te breiden gemeenschap diensten en coördinatie met de binnenlandse veiligheidsdiensten. Afdelingen grote en kleine gezicht van deze problemen.

Demografie

De Amerikaanse bevolking snel vergrijst. Census Bureau prognoses blijkt een duidelijke stijging van de over-65 bevolking en een daling onder de leeftijden van 18 tot 35 - de leeftijd van werving voor de rechtshandhaving, alsmede voor de carrières die concurreren met de rechtshandhaving voor talent.

verscheidenheid

Politiediensten zijn het maken van de inspanningen om de gemeenschappen die zij dienen een betere afspiegeling. Maar aanhoudende culturele vooroordelen, oneven uren, en een grotere opleidingseisen te creëren uitdagingen voor de afdelingen in de hoop om meer vrouwen en andere personen die geen heteroseksuele jonge blanke mannen te werven. De RAND Center op kwaliteit Policing meldt een creatieve reeks departementale pogingen om dit probleem aan te pakken, met inbegrip van hulpverlening aan homoseksuele gemeenschappen, de inspanningen om de relevantie van het politiewerk te tonen aan jonge vrouwen, en de inspanningen om te werven in Puerto Rico.

Wedstrijd

Amerikaanse militaire betrokkenheid in het buitenland en een verhoging van de middelen voor de binnenlandse veiligheid te verlaten lokale wetshandhavingsinstanties in rechtstreekse concurrentie met het leger en de federale agentschappen - alsook met high-betalende particuliere beveiligingsbedrijven. Pogingen om te concurreren door het benadrukken van een spannende, dramatische carrière in de politie kan averechts werken als avontuurlijke rekruten kennis met de zachtere aspecten van openbare dienstverlening van de meeste dagelijkse politiewerk.

veranderende Expecatations

Ellen Scrivner van het John Jay College of Criminal Justice meldt dat het publiek en de departementale verwachtingen van politieagenten zijn veranderd, uit nadruk op lineaire reactie op en controle van incidenten, tot een behoefte aan strategisch denken en probleemoplossende vaardigheden die beter aansluiten bij de gemeenschap nodig heeft. Employee verwachtingen zijn ook veranderd: Lang, onzekere uren en bescheiden salarissen niet meer voldoen aan de behoeften van veel jonge gezinnen.misvattingen

Spannend cop shows op televisie te benadrukken shootouts, auto-achtervolgingen en andere high drama. Dit laat potentiële rekruten met het idee dat dergelijke gebeurtenissen zijn een dagelijks onderdeel van de politie, terwijl ze in feite zelden voorkomen, of helemaal niet, in de meeste afdelingen. Recruiters zelf ook kunnen last hebben van misvattingen als ze geloven dat alleen bepaalde soorten van jonge mannen zijn geschikt voor politiewerk.

overwegingen

politie recruiters moeten overwegen of hun huidige strategieën behoren deze problemen aan te pakken, of nieuwe, zijn creatieve benaderingen vereist. Cutting-edge recruitment materialen, zoals de Internationale Vereniging van hoofden van politie website www.discoverpolicing.com, tonen diverse beelden van de officieren. Door het uitbreiden van hun aanwerving inspanningen om personen die geïnteresseerd zijn in het openbaar een loopbaan, zoals onderwijs of sociale diensten, in plaats van alleen gericht op jonge mannen die anders zou kiezen voor militaire dienst omvatten, kan de politie-afdelingen geheel nieuwe categorieën van gekwalificeerde kandidaten aan te trekken.

Oplossingen

Oplossingen voor de aanpak van de demografische en diversiteit kwesties omvatten dienst nemen van oudere burgers voor niet-patrouille taken die niet een jongere officier nodig hebben, of het uitbreiden van aanvaardbare leeftijdsgroepen voor de werkgelegenheid zo lang als de fysieke fitheid eisen wordt voldaan. Een meer realistische weergave van de gemeenschap politiewerk in het werven materialen, en een begrip dat vrouwen en mannen van verschillende achtergronden te versterken een afdelingen middelen en veerkracht, zou ook het verbeteren van de politie werven kwaliteit.

Share This Post