Index / Bedrijf / Point of Sale Problems

Share This Post

Bedrijf

Point of Sale Problems

Kassasystemen, vaak gevonden in de detailhandel en staat bekend als POS, vaak voorzien van een complex arrangement van hardware, software en de netwerkverbindingen. POS systemen vertrouwen op voorspelbare werking, en een willekeurig aantal problemen

AdvertisementKassasystemen, vaak gevonden in de detailhandel en staat bekend als POS, vaak voorzien van een complex arrangement van hardware, software en de netwerkverbindingen. POS systemen vertrouwen op voorspelbare werking, en een willekeurig aantal problemen verschijnen wanneer hardware, software of gebruikers niet werkt zoals verwacht.

hardware problemen

Point of sale systemen gaat het vaak om een ​​scala aan apparaten met elkaar verbonden met behulp van fysieke kabels of beveiligde draadloze protocollen. Typische POS componenten omvatten werkstations met schermen en toetsenborden, bar-code scanners, check lezers, beeldschermen, kassalades, de ontvangst printers, klantgerichte displays en remote data scanapparaten, volgens de POS hardware-bedrijf Retail Systems. Wanneer een van deze apparaten mislukt, kan het hele systeem niet meer goed werkt. Als een printer mislukt, bijvoorbeeld, kan het systeem niet tot een transactiebon en stopt verwerken transacties geheel. Vele POS-systemen omvatten ook een centrale server die de gegevens verwerkt en coördineert het hele systeem activiteit. Deze servers kunnen alle problemen ondervinden, zoals harde schijf en geheugen falen, vaak geassocieerd met personal computers.

software problemen

Net zoals POS-systemen zijn gebaseerd op computer-achtige hardware, ze vertrouwen ook op de computer besturingssystemen en speciale software aan point of sale-functionaliteit uit te voeren. Centrale servers en werkstations kassa lopen vaak besturingssystemen vergelijkbaar met die gevonden op personal computers, volgens Retail Systems. POS-apparatuur maakt ook gebruik van software-applicaties te verwerken credit card processing, inventaris bijhouden, boekhouding en andere verkoopgerelateerde functies. Wanneer POS-software een fout optreedt, of wanneer er te veel software overbelasting van de processor van de computer of het geheugen, kan het systeem niet meer werkt.

verbindingsproblemen

Wanneer een klant presenteert een creditcard of bankpas als betaling, moet de kassasysteem de accountgegevens van de credit card processing netwerk te zenden. Volgens de Merchant Account Guide website, POS-systemen meestal beroepen op dial-up modems of breedband internetdiensten om verbinding met het netwerk voor. Als de netwerkverbinding niet meer beschikbaar is, zal het systeem de mogelijkheid om credit en debet transacties te verwerken verliezen; sommige systemen kan ook verliezen het vermogen om betalingen per cheque te controleren. Bovendien moet inbelverbindingen helder geluid om goed met de creditcard-netwerk communiceren. Als een statische bestaat op de lijn, kan de POS-systeem de mogelijkheid om krediet, debet- en check transacties te verwerken verliezen.

gebruikersfouten

Vanwege de complexiteit van het point of sale systemen moet retail gebruikers uitgebreide training over hoe om transacties uit te voeren en te exploiteren van het systeem te ontvangen, op basis van de ondernemende website Meer Business. Als een gebruiker onjuiste informatie verkeerde toepassing binnenkomt of lanceert, kan POS-systemen onvoorspelbaar geworden of niet transacties correct te verwerken.

Share This Post