Index / Bruiloften / Plaatsen voor een buiten het huwelijk in Southern Illinois

Share This Post

Bruiloften

Plaatsen voor een buiten het huwelijk in Southern Illinois

Southern Illinois is een divers gebied. Het omvat de steden van Illinois van Marion en Carbondale, de buitenwijken van St. Louis, Missouri en de natuurlijke landschappen van Shawnee National Forest. Paren die geïnteresseerd zijn in het hebben van een

AdvertisementSouthern Illinois is een divers gebied. Het omvat de steden van Illinois van Marion en Carbondale, de buitenwijken van St. Louis, Missouri en de natuurlijke landschappen van Shawnee National Forest. Paren die geïnteresseerd zijn in het hebben van een outdoor bruiloft in het gebied hebben vele opties. Quaint herenhuizen, blokhutten en wijngaarden zijn slechts een paar van de plaatsen waar je kunt de knoop.

Historic Bell Hill

Het herenhuis bij Bell Hill werd gebouwd door James Hill, een lokale zakenman die zijn fortuin leveren van hout gemaakt om te helpen de brandstof voor de bouw boom in het zuiden van Illinois na de Burgeroorlog. Bell Hill heeft accommodatie voor zowel grote outdoor bruiloften en meer intieme indoor bijeenkomsten. Outdoor plechtigheden worden gehouden in de grote, goed onderhouden terrein grenzend aan een groene, bosrijke omgeving.

Historic Bell Hill
333 East Poplar St.
Cobden, IL 62920
(618) 697-0326
historicbellhill.com

The Irish Inn

Koppels op zoek naar een Ierse draai aan hun huwelijk is te vinden op de Irish Inn in Ozark, Illinois. Gelegen aan de oever van een vijver in de Shawnee National Forest, werd deze blokhut structuur gebouwd op de top van een Frank Lloyd Wright hout stichting. Voor koppels op zoek naar een eigen bruiloft ervaring, de Irish Inn biedt een "Elopement Package ', compleet met een minister en de Inn's eigenaren dienen als getuigen. The Irish Inn kan ook overweg met traditionele kleine bruiloften en recepties.

The Irish Inn
600 Soloman Lane
Ozark, IL 62972
(618) 695-5683
irishinn.tripod.com

Blue Sky Vineyards

Die zich uitstrekt langs een 30-mijl loop door de Shawnee National Forest, de Shawnee Wine Trail beschikt over 12 wijnkelders, waaronder het bekroonde Blue Sky Wijngaarden in Makanda. Dit grote landgoed beschikt over veel open ruimte en prachtige natuur. Huwelijksceremonies worden vaak gehouden in het tuinhuisje in de buurt van het gazon of bij de grotere Tuscan Sun Pavilion.

Blue Sky Vineyards
3150 South Rocky Comfort Road
Makanda, IL 62958
(618) 995-9463
blueskyvineyard.com

Field of Dreams Banquet Facility

Ondanks zijn naam, de Field of Dreams Banquet Facility heeft niets te maken met honkbal, en alles wat te maken heeft met een poging om een ​​onvergetelijke bruiloft ervaring voor koppels en hun gasten te creëren. Geopend in 2007, kan de faciliteit omgaan huwelijksceremonies en recepties tot 150 personen. De meest populaire locatie voor ceremonies is het tuinhuisje, die een twee-acre vijver uitkijkt. Een grote ruimte is beschikbaar voor indoor ceremonies en recepties.

Field of Dreams Banquet Facility
145 Lexi Lane
DeSoto, IL 62924
(618) 457-7888
fieldofdreamsbanquets.com/

Share This Post