Index / Careers & Work / Pharmacy Technician Voordelen

Share This Post

Careers & Work

Pharmacy Technician Voordelen

Apotheek technici werken als assistenten van een apotheker, het ontvangen van het voorschrijven verzoeken, het tellen van tabletten en etiketteren van flessen. Deze technici werken meestal in de detailhandel of het ziekenhuis omgevingen en helpen pat

AdvertisementApotheek technici werken als assistenten van een apotheker, het ontvangen van het voorschrijven verzoeken, het tellen van tabletten en etiketteren van flessen. Deze technici werken meestal in de detailhandel of het ziekenhuis omgevingen en helpen patiënten met de nodige voorschriften en begeleidende informatie. De meeste farmaceutisch technicus banen bieden standaard voordelen zoals medische verzekering, een pensioenplan, en dekking van aansprakelijkheidsrisico's.

Ziektekostenverzekering

Bijna alle drogisterijen en medische complexen bieden medische verzekering aan hun apotheek technici. Vaak zijn deze plannen omvatten visie, tandheelkundige, en vrijwillige levensverzekeringen. Het is in het belang van een bedrijf aan apothekersassistenten te voorzien van de ziektekostenverzekering, omdat deze technici werken nauw samen met receptplichtige geneesmiddelen. Een ontevreden werknemer kan medicijnen stelen of veroorzaken mogelijke juridische problemen voor een apotheek door het geven van de patiënten de verkeerde medicijnen.

Salaris

Apotheek Technici verdienen een hoger salaris per uur dan de meeste retail banen. De meeste apothekersassistenten hebben geen hbo-opleiding en meest hoeft alleen on the job training. Een studie uitgevoerd in mei 2008 door het Bureau of Labor Statistics, toont de mediane apotheek technicus salaris is $ 13,32 per uur, terwijl het gemiddelde salaris van de retail-kassiers was $ 8,49 per uur.

Flexibele uren

Aangezien veel apotheken zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geopend, apotheken technici diverse verschuivingen. Technici in staat zijn om een ​​schommel verschuiving of een vroege shift werken als zij kiezen. Apotheek technici kunnen ook in staat zijn om overuren bonussen te verdienen door te werken vakanties. Veel technici in deeltijd werken, terwijl anderen het werk full-time.

Hervatten Friendly Experience

Apotheek technici moeten veel verantwoordelijkheid te nemen met inbegrip van administratieve taken, het tellen en meten van medicijnen, en de interactie met klanten. Deze verantwoordelijkheden ziet er geweldig uit op een toekomstige cv en kunnen technici vullen met een gevoel van voldoening en trots op hun werk.

Share This Post