Index / Careers & Work / Petroleum Safety Training

Share This Post

Careers & Work

Petroleum Safety Training

Een olieraffinaderij of petroleum productie-installaties moeten aan bepaalde veiligheidsvoorschriften ter voorkoming van grote rampen te volgen. Onafhankelijke trainingsfaciliteiten bieden veiligheid opleidingen voor petroleum ingenieurs en arbeiders

AdvertisementEen olieraffinaderij of petroleum productie-installaties moeten aan bepaalde veiligheidsvoorschriften ter voorkoming van grote rampen te volgen. Onafhankelijke trainingsfaciliteiten bieden veiligheid opleidingen voor petroleum ingenieurs en arbeiders. Als je wilt werken in deze branche, moet u wellicht een van deze cursussen te volgen.

Welke opleiding omvat

Een petroleum veiligheid training geeft richtlijnen voor het veilig gebruiken tijdens het werken op een aardolie ter plaatse. De algemene regels gelden voor alle aardolie fabrieken, raffinaderijen en industriƫle toepassingen. Deze regels vast te stellen wat de procedures na ongevallen, maar ook veilig hanteren regels voor diverse aardolieproducten volgen. Het heeft betrekking op de juiste veiligheidsuitrusting voor arbeiders, petroleum regelgeving, gevaar herkenning en controle, veiligheid communicatie en werkprocedures. Bovendien kan de olie-industrie werknemers klassen die specifiek zijn voor verschillende banen, zoals trucking en rig boren, en lessen te nemen over installatie-specifieke regels en praktijken.

Wie ontvangt Training

Petroleum veiligheid cursussen zijn voor mensen die in de aardolie- planten of andere delen van de olie-industrie, met inbegrip van levering chauffeurs en rig operators werken. Cursussen hebben als doel om te helpen deze werknemers zo veilig werken mogelijk te maken. Industrie managers zijn vaak nodig om te zien dat de werknemers krijgen deze opleiding en hen in te schrijven in de opleidingsprogramma's.

Wanneer cursussen worden aangeboden

The Petroleum Safety and Technology Center biedt een opleiding bij Williston State College in North Dakota. Het H2S Alive programma - de standaard in veiligheid petroleum training - wordt aangeboden op verschillende hogescholen en instituten over de hele natie. Deze training voldoet aan de IRP 16 Basic Industry Safety Oriƫntatie normen voor de aardolie-industrie. In Canada, Petroleum Oriented Safety Training is een cursus aangeboden aan alle professionals uit de industrie, die in aardolie werken. Managers kunnen werknemers voor de opleiding via de POST website te registreren.

Tijdsspanne

De H2S Alive training is een acht-uur durende cursus. Het bereidt managers en medewerkers voor een reeks van bezorgdheid over de veiligheid. De POST-training is een een-uur durende cursus. Sinds meerdere werknemers kan worden ingeschreven in een keer, wordt de totale tijd om uw personeel te trainen aanzienlijk verminderd. Wel moet de training jaarlijks herhaald. Up-to-date informatie wordt toegevoegd aan de cursus en werknemers moeten jaarlijks opnieuw gecertificeerd.

certificaat

Certificering wordt bereikt door het passeren van de cursus. Petroleum Industry Training Dienst programma's certificeren afgestudeerden, en POST afgestudeerden krijgen een certificaat, een bouwvakker sticker en een ID-kaart als bewijs van de opleiding. Na voltooiing van de H2S Alive programma krijgen de studenten ook een Workplace Hazardous Materials Information System certificaat.

Share This Post