Index / Careers & Work / Personeel Attorney Job Description

Share This Post

Careers & Work

Personeel Attorney Job Description

Hoe groter een bedrijf wordt, hoe meer juridische bezwaren het bedrijf waarschijnlijk. In plaats van het tijdelijk inhuren van advocaten voor juridische problemen, veel bedrijven huren van advocaten op een permanente basis. Op deze manier kan het per

AdvertisementHoe groter een bedrijf wordt, hoe meer juridische bezwaren het bedrijf waarschijnlijk. In plaats van het tijdelijk inhuren van advocaten voor juridische problemen, veel bedrijven huren van advocaten op een permanente basis. Op deze manier kan het personeel advocaat een grondig begrip van hoe het bedrijf werkt te ontwikkelen, zodat de advocaat beter te kunnen verlenen juridische hulp.

Functie

Personeel advocaten zijn juridische werknemers die voor een groot aantal organisaties werken, vaak als full-time medewerkers. Personeel advocaten werken voor de American Civil Liberties Union hanteren de burgerlijke vrijheden geschillen en in rechte op belangenbehartiging. Wanneer er een geval waarin de burgerlijke vrijheden van een individu worden geschonden, zoals bij schendingen van de vrijheid van meningsuiting, de politie misbruik en rassendiscriminatie, deze medewerkers advocaten gebruik maken van hun juridische expertise om klanten te helpen schadevergoeding te ontvangen. Volgens Real Estate Counsel, ander personeel advocaten ervoor te zorgen dat het bedrijf waarvoor ze werken volgt alle passende juridische procedures. In onroerend goed, bijvoorbeeld, het personeel advocaten ervoor te zorgen dat alle wettelijke documenten voldoen aan wettelijke normen. Ze overzien documenten zoals contracten, koop en verkoop overeenkomsten, het sluiten van documenten, erfdienstbaarheden, verklaringen en onderverhuur. Zij zijn verantwoordelijk voor het communiceren van juridische kwesties aan de cliënten van de makelaar, en ze worden ook wel in wanneer er een probleem is met een titel.

vordering

Personeel advocaten kunnen gaan naar de positie van senior staff advocaat, waar ze toezicht juridische teams en verwerken high-profile gevallen. Volgens de Hartford, velen zijn in dienst van verzekeringsmaatschappijen, waar ze alles van een raadsman te verstrekken aan de communicatie met de rechtbank, getuigen en de tegengestelde raadsman in situaties waarin de verzekeringsmaatschappij aangeklaagd. Het belangrijkste is, wanneer de rechtszaak eindelijk arriveert, het personeel advocaten zijn verantwoordelijk voor de presentatie van getuigen en bewijsmateriaal op proeven in de verdediging van het bedrijf waarvoor ze werken. Ze onderzoeken, compileren en pleiten slips in het voordeel van hun werkgever. Uiteindelijk kan het personeel advocaat opstaan ​​de rangen van het bedrijf waarvoor ze werken en het verwerven van een positie in het hogere management.

Onderwijs

Advocaten moeten een vierjarige bachelor's degree, een driejarig law school programma te voltooien en moet een schriftelijk bar examen. Het Bureau of Labor Statistics meldde dat de advocaten van een bachelor's degree in om het even wat kan verwerven, hoewel graden die communicatie te benadrukken, lezen, schrijven, onderzoeken en logisch denken zal de advocaat helpen. Zij moeten persuasieve communicatie vaardigheden om met succes pleiten slip.

vooruitzichten

De behoefte aan advocaten is naar verwachting 13 procent groeien tussen 2008 en 2018, volgens het Bureau of Labor Statistics. Deze groei zal worden aangedreven door bedrijven bemannen een toenemend aantal advocaten voor intellectuele eigendom, faillissement, geschillen, antitrust en milieurecht zorgen.

schadevergoeding

Het Bureau of Labor Statistics meldt dat medewerkers advocaten behoren tot de best betaalde advocaten in de advocatuur. De mediane inkomen voor het personeel advocaten in 2008 waren $ 145.770. Bovendien zijn de meeste medewerkers advocaten verstrekt gezondheidszorg, levensverzekeringen en pensioenplannen.

Share This Post