Index / Huis / Permanente Exterior Paint Alternatieven

Share This Post

Huis

Permanente Exterior Paint Alternatieven

Toen pas geschilderd, kan een buitenkant van een huis verbluffend. Echter, na een variabele weer het hele seizoen en na maanden van wordt gebakken in de zon, kan exterieur verf vervagen en chip, waardoor de buitenkant van uw huis kijken ho-hum. Geluk

AdvertisementToen pas geschilderd, kan een buitenkant van een huis verbluffend. Echter, na een variabele weer het hele seizoen en na maanden van wordt gebakken in de zon, kan exterieur verf vervagen en chip, waardoor de buitenkant van uw huis kijken ho-hum. Gelukkig zijn er een paar permanent koetswerkkleuren alternatieven die u kunt profiteren van uw huis blijven kijken fris en nieuw.

cement Siding

Cement Siding is een veel voorkomende permanent exterieur verf alternatief voor degenen die in het zuiden van de VS, waar orkanen en tornado's schade kunnen aanrichten aan de buitenkant verf van een huis. Cement gevelbekleding is een externe gevelbekleding die is gemaakt van een materiaal cement. Voorbeelden van cement gevelbeplating zijn stucwerk, sintel blokken en cement vormen.

Ceramic Coating

Keramische coating voor woningen, dankzij bedrijven als Rhino Shield, geeft huis buitenkanten een duurzaam, flexibel en onderhoudsvrij permanent exterieur verf alternatief. Deze keramische coating is eigenlijk een high build acryl-urethaan-elastomeer formule die regenjassen, isoleert en helpt om een ​​huis geluidsdicht. Bovendien, naast een permanente buitenverf alternatief is ook bestand tegen meeldauw, corrosie en beschadiging door de zon.

vinyl Siding

Vinyl gevelbeplating, een ander opruimen optie in permanente exterieur verf alternatieven, is technisch gezien een plastic soort exterieur dat is ideaal voor degenen die willen buitenkant onderhoud van de woning te voorkomen. Vinyl gevelbeplating varieert in grootte en kleur, waardoor huiseigenaren de mogelijkheid om te kiezen voor een ontwerp dat hun smaak past. Volgens Siding 4 U, schoonheid, duurzaamheid en waarde zijn allemaal redenen om vinyl gevelbeplating te kiezen.

Share This Post