Index / wettelijk / Per uur Employee thuiswerken arbeidswetten

Share This Post

wettelijk

Per uur Employee thuiswerken arbeidswetten

De Fair Labor Standards Act (FLSA) is een federale wet die de nationale arbeidswetgeving die gelden voor alle werknemers per uur vastgesteld. Onder de FLSA, zijn alle werknemers recht hebben op een federale minimumloon; daarnaast worden per uur betaa

AdvertisementDe Fair Labor Standards Act (FLSA) is een federale wet die de nationale arbeidswetgeving die gelden voor alle werknemers per uur vastgesteld. Onder de FLSA, zijn alle werknemers recht hebben op een federale minimumloon; daarnaast worden per uur betaalde werknemers recht hebben op betaling van overuren. Veel staten, zoals Californië, hebben strengere regionale arbeidswetten betreffende werknemers in die staten aangenomen. Ongeacht of een werknemer werkt in een kantoor of thuis als een telewerker, heeft hij recht op bescherming en voordelen in het kader van de Fair Labor Standards Act en andere toepasselijke staatswetten.

Minimumloon

Het minimum uurloon voor een werknemer, met inbegrip van telewerken werknemers, onder de Fair Labor Standards Act is $ 7,25 per uur met ingang van september 2010. Sommige staten zoals Californië, Oregon, New Mexico en Vermont hebben een hogere minimum uurloon in opdracht van de staat de wet. Tot het minimum uurloon in uw staat te bepalen, een bezoek aan de Amerikaanse ministerie van Arbeid website in bronnen hieronder opgesomd. Bovendien, als een werknemer telewerken in een toestand anders dan waar de werkgever is gevestigd werkt, de werknemer moet worden betaald het geldende minimumloon in de staat van de werknemer en niet de staat van de werkgever.

Na een tijdje

De FLSA vereist dat werknemers, met inbegrip van telewerken werknemers, worden betaald overwerk voor werkte meer dan 40 uur in een werkweek uur. Een werkweek wordt gedefinieerd als een periode van zeven opeenvolgende dagen en niet necesarily moeten beginnen op een maandag en eindigt op een zondag. Onder FLSA, moet overuren worden berekend op een-en-een-half keer regelmatig uurtarief van de werknemer. Alle hourly werknemers hebben recht op betaling van overuren.

Andere Overwegingen

Veel telewerken medewerkers zijn niet waar de werknemers, maar zijn geclassificeerd als onafhankelijke contractanten. Onafhankelijke contractanten hebben geen recht op de voordelen en de bescherming die door de Fair Labor Standards Act of staatswet. Die regels gelden alleen voor bonafide uur- en werknemers in loondienst en niet onafhankelijke contractanten.

Share This Post