Index / Reizen / Peony Festivals in Washington

Share This Post

Reizen

Peony Festivals in Washington

Pioenen zijn een geurige variatie van een bloeiende plant. In de staat Washington de bloem wordt gevierd door middel van verschillende festivals en evenementen in het bijzonder rond de hoogte van pioenroos bloei seizoen. In Washington, pioenen meesta

AdvertisementPioenen zijn een geurige variatie van een bloeiende plant. In de staat Washington de bloem wordt gevierd door middel van verschillende festivals en evenementen in het bijzonder rond de hoogte van pioenroos bloei seizoen. In Washington, pioenen meestal bloeien in mei en juni. De gebeurtenissen rond prime pioen seizoen liggen verspreid over de staat.

Full Bloom Farm Jaarlijkse Peony Show

Full Bloom Farm is een biologische teler zich in Lummi Island, Washington. De boerderij is gespecialiseerd in pioenen. De faciliteit organiseert een jaarlijks terugkerend evenement elk jaar tijdens Memorial Day weekend vieren de bloei bloeiseizoen van pioenen geteeld recht op de boerderij. Het evenement kunnen bezoekers het terrein tour en ervaar de bloeiende planten in hun natuurlijke omgeving. Tijdens het evenement zijn er een verscheidenheid van pioenrozen beschikbaar voor aankoop, met inbegrip van zowel levende planten en snijbloemen. De faciliteit bevindt zich ook vakantie huisje en een appartement dat gehuurd kunnen worden tijdens het festival.

Full Bloom Farm
2330 Tuttle Lane
Lummi Island, WA 98262
360-758-7173
fullbloomfarmpeonies.com

Peony Farm Pioenen On Parade

Peony Farm Pioenen On Parade is een jaarlijks festival georganiseerd door Pioen boerderij in Sequim, Washington. Het evenement vindt plaats tijdens de eerste bloei seizoen en meestal loopt de laatste twee weken van mei. De viering is een kans voor bezoekers en liefhebbers van de fabriek naar het begin van de pioen seizoen te ervaren. Het terrein is dagelijks geopend, 11:00-16:00 en de toegang is gratis. U kunt de woning te verkennen en pioenrozen zijn verkrijgbaar tijdens het evenement ook.

Peony Farm
2204 Happy Valley Road
Sequim, WA 98382
360-808-4099
ilovepeonies.com

Peony Farm Peony Blooming Finale

Peony Farm biedt ook een einde van het seizoen festival voor pioen liefhebbers. Riep de Peony Blooming Finale; het evenement loopt op een vergelijkbare manier als Pioenen On Parade. Het terrein is open voor het publiek dagelijks 11:00-04:00. Dit evenement benadrukt de laatste bloei van de pioenen gelegen op het terrein van het pand. Gasten kunnen kopen snijbloemen en levende planten zijn ook beschikbaar voor verkoop gesteld. De geurige lucht van de gronden biedt bezoekers met een laatste blik op het aanbod van de huidige seizoen.

Peony Farm
2204 Happy Valley Road
Sequim, WA 98382
360-808-4099
ilovepeonies.com

pioenen Plus

Pioenen Plus is een kleine, onafhankelijke teler van pioenen in Elma, Washington. De boerderij opent zijn gronden voor wandeltochten door het publiek tijdens de pioenroos bloei seizoen. Tussen de eerste van juni en Father's Day weekend, self begeleide wandeltochten vieren pioenrozen zijn beschikbaar voor bezoekers tussen 13:00-17:00 dagelijks. Pioenen zijn beschikbaar voor aankoop in deze tijd en de faciliteit biedt ook meer gespecialiseerde, interactieve tours wanneer gasten reserveren en opstelling van tevoren van de twee weken lang feest.

pioenen Plus
41 Calder Road

Elma, WA 98541
360-490-3608
peoniesplus.com

Share This Post