Index / Bedrijf / Peer Evaluation Tips

Share This Post

Bedrijf

Peer Evaluation Tips

Peer evaluaties worden uitgevoerd op school en werk-instellingen. Ze zijn niet alleen individuen toestaan ​​om te begrijpen hoe hun collega's te bekijken van hun prestaties, maar ook in staat superieuren om inzicht te krijgen in de activiteiten die z

AdvertisementPeer evaluaties worden uitgevoerd op school en werk-instellingen. Ze zijn niet alleen individuen toestaan ​​om te begrijpen hoe hun collega's te bekijken van hun prestaties, maar ook in staat superieuren om inzicht te krijgen in de activiteiten die zij niet betrokken zijn geweest bij te krijgen.

Soort Evaluatie

Peer evaluaties kan zowel vocaal in een privé of groep-instelling worden aangegeven of ze kunnen worden gedaan door het invullen van een formulier dat specifieke vragen stelt. Een vocale evaluatie stimuleert discussie en antwoorden die kan worden uitgebreid op overwegende dat de vormen zorgen voor meer ordelijke evaluaties die gemakkelijker te vergelijken zijn. De beste optie voor je echt afhankelijk van het doel van de evaluatie, de mensen die zal worden geëvalueerd of aan het doen zijn de evaluaties en de gevoelige aard van de activiteit wordt geëvalueerd.

evaluatie vragen

Open vragen aan te moedigen veel meer feedback. Als dit is wat je zoekt, vragen stellen zoals: "Wat sterke punten heeft uw collega te brengen tot de groep" of "Welke rol heeft uw collega nemen". Als u op zoek bent naar een kortere, beschrijvende antwoorden, dit aangeven in uw vraag. Bijvoorbeeld, "State drie woorden die de sterke punten van je collega en drie woorden die zijn zwakheden te beschrijven beschrijven." Tot slot, als je hoopt om numerieke gegevens te krijgen van wederzijdse evaluaties, moet je peers vragen om een ​​cijfer toe te wijzen aan elkaar of aan een lijst met vragen te beantwoorden, met elk antwoord correleren met een numerieke waarde. Bijvoorbeeld, zou je mensen vraagt ​​aan te geven op een schaal van 1-10 hoe hun collega's uitgevoerd op specifieke taken, of u kunt een lijst van echte en valse vragen met ware als een point and valse nul hebben.

Zelfevaluaties

In aanvulling op de evaluaties turen, vraag iedereen om hun eigen prestaties te evalueren. Zelf evaluaties moedigen zelfreflectie, eigendom en kritisch denken. Ze bieden ook een ander element om de vergelijking proces en bloot mogelijke verschillen tussen individuen en hun collega's.

Share This Post