Index / Huis / Peel & Stick Vs. Naar beneden rollen dak

Share This Post

Huis

Peel & Stick Vs. Naar beneden rollen dak

Platte daken hebben hun voordelen en nadelen, en vereisen de juiste soorten van de dakbedekking om problemen op de weg te voorkomen. Enerzijds hoe vlakker het dak, hoe makkelijker het is om te bouwen. Anderzijds, hoe vlakker het dak, hoe groter de ka

AdvertisementPlatte daken hebben hun voordelen en nadelen, en vereisen de juiste soorten van de dakbedekking om problemen op de weg te voorkomen. Enerzijds hoe vlakker het dak, hoe makkelijker het is om te bouwen. Anderzijds, hoe vlakker het dak, hoe groter de kans op lekkage. Om plat dak banen, huiseigenaren en professionals aan te pakken vaak draaien om ofwel schil en stok of naar beneden rollen dakbedekking. De omvang van het werk en de ervaring van de installateur vaak bepalen welk materiaal wordt gebruikt.

Peel en Stick

Schil en stok dakbedekking wordt geleverd in rollen die zo smal 1 voet, of zo breed als 6 voeten kan. Peel en stick is verkrijgbaar met asfalt of aluminium oppervlakken. De achterkant is met rubber bekleed en heeft een kleefstof. Sinds schil en stok materiaal wordt vervaardigd met een zelfklevende achterkant, heb je niet nodig om extra lijm toe te passen of gebruik heet vuur brandstichting te schillen te leggen en stok dakbedekking. Het kan rechtstreeks op de houten dek of substraat of op een vlakke basisplaat. Omdat je niet nodig om een ​​fakkel, mop of een soort van speciale professionele tools te gebruiken, schil en stok dakbedekking is eenvoudig genoeg voor huiseigenaren om zichzelf toe te passen. Dit maakt het ook schil en stok een goede keuze voor spot reparaties aan lage helling en platte daken.

Naar beneden rollen

Net schil en stok, naar beneden rollen dakbedekking zijn goede keuzes voor vlakke en low-slope daken. Er zijn twee hoofdtypen van beneden rollen dakbedekking --- asfalt en gemodificeerde bitumen. Het asfalt soort is gemaakt van een enkele laag asfalt gemengd met glasvezel. Het materiaal wordt doorgerold dakleer en bevestigd aan het dak basismateriaal, zoals multiplex, spijkers en koud asfalt cement. naden van het materiaal zijn gevuld met dakbedekking verbinding te voorkomen dat er water sijpelt door naar de onderlaag of multiplex substraat.

De tweede belangrijke type naar beneden rollen dakbedekking wordt gemodificeerd bitumen. Dit materiaal is ontstaan ​​in Europa en gevangen op in de Verenigde Staten tijdens de jaren 1970. Houdende gemodificeerd bitumen vereist het gebruik van een toorts om de lijm te verwarmen, terwijl het gemodificeerde bitumen gelijktijdig wordt uitgerold op het dak.

overeenkomsten

Schil en stok en naar beneden rollen dakbedekking zijn er in verschillende breedtes en lengtes. Hierdoor beide geschikt voor het repareren van bestaande daken of als grondstof voor nieuwe dakinstallaties. Beiden ook goed werken op platte daken en daken met slechts een lichte helling of graad. Naast residentiële toepassingen, schil en stok en naar beneden rollen dakbedekking werken goed voor commerciële, industriële en institutionele gebouwen.

verschillen

Peel en stick is veel makkelijker toe te passen, waardoor het een betere keuze maakt voor huiseigenaren als een doe-het-zelf te repareren of in volledige installaties. Naar beneden rollen dakbedekking, daarentegen, zijn ingewikkelder. Ze worden meestal geïnstalleerd door ervaren dakbedekking professionals. Ervaring in het werken met warmte fakkels en de kennis van hoe goed de naden te versterken is het van essentieel belang om te werken met naar beneden rollen dakbedekking en de materialen correct te installeren.

Share This Post