Index / Reizen / Patronen voor het maken van Schoudertassen

Share This Post

Reizen

Patronen voor het maken van Schoudertassen

Het maken van uw eigen schoudertas biedt u de kans om uw eigen stijl van stof, garen of leer te nemen, en het creëren van een persoonlijke portemonnee voor jezelf of een vriend. Tal van patronen zijn beschikbaar voor gratis online, of u kunt een kope

AdvertisementHet maken van uw eigen schoudertas biedt u de kans om uw eigen stijl van stof, garen of leer te nemen, en het creëren van een persoonlijke portemonnee voor jezelf of een vriend. Tal van patronen zijn beschikbaar voor gratis online, of u kunt een kopen tegen een stof op te slaan, maar als je eenmaal onder de knie te krijgen, zul je snel en eenvoudig te zwepen je eigen schoudertassen.

U kunt kiezen uit vele soorten stoffen en materialen voor uw schoudertas, dus neem een ​​kijkje op verschillende soorten schoudertassen om een ​​idee van wat je wilt werken en welke stijl van de tas die u wilt maken te krijgen.

Wat je nodig hebt

Vilten garen of vilten materiaal

quilten materiaal

Naaimachine

Naalden en draad

Leather materiaal

Papier voor patroon maken

Voelde een schoudertas. Check out Knittychick.com voor vele gratis patronen voor vilten schoudertassen. Of u de tas breien via de instructies of gevoeld een aantal oude truien die u hebt tot rond, het is niet moeilijk om de aanwijzingen op te volgen en het creëren van een one-of-a-kind schoudertas je trots te zeggen dat je gemaakt zijn.

Quilt een schoudertas. Gewatteerde schoudertassen kan variëren van een traditionele bloemmotief op een meer moderne quilt patroon van kleur en vorm. Ga naar Henriettashandbags.com om te kijken naar een aantal traditionele zak patronen kunt u uw eigen contact te brengen op. Of u nu het maken van een schoudertas voor uzelf of een tas voor een vakantie cadeau aan iemand anders, vindt u tal van patronen en templates vinden hier om mee te beginnen.

Naai een portemonnee in leder. De blog Sewingdivas.wordpress kunt u stap voor stap hoe je een Vogue Pattern beschikbaar te gebruiken bij uw lokale weefsel op te slaan. De klassieker in schoudertassen, een lederen tas kan een hoger niveau van naaimachine en de juiste naalden nodig hebben om de klus te klaren, maar de patronen zelf zijn gemakkelijk om samen te snijden en stuk.

Zet een patroon samen jezelf door nauw samen te kijken naar uw favoriete schoudertas. Schoudertassen meestal slechts vier of vijf onderdelen, dus wees niet bang om een ​​korte blik op een zak dat u wilt maken en maak je eigen patroon van het papier te nemen. Dit is een geweldige manier om je eigen creativiteit vonk en helpen u een unieke weergave van een tas die je bewondert te maken. Neem de tijd en mock-up van een zak in eenvoudige doek om zorg ervoor dat je alle dimensies correct.

Hints

Blader door de winkels om schoudertassen u graag helpen u ideeën over hoe je je tas te versieren of de ontwikkeling van de vorm van de zak te krijgen.

Gebruik geen goedkope draad om uw zakken aan elkaar te naaien. doet het goed een keer bespaart u tijd later.

Share This Post