Index / Fashion, Style & Personal Care / Pasen Nail Art: A Festive gespikkelde-Egg Manicure

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Pasen Nail Art: A Festive gespikkelde-Egg Manicure

Overzicht Als het gaat om de kunst nagel, hebben we de neiging om te kiezen voor ontwerpen die een maximale impact met een minimale inspanning, dat is waarom we zijn grote fans van deze gespikkelde eieren mani leveren. Met zijn veerkrachtige pastelti

Advertisement

Overzicht

Als het gaat om de kunst nagel, hebben we de neiging om te kiezen voor ontwerpen die een maximale impact met een minimale inspanning, dat is waarom we zijn grote fans van deze gespikkelde eieren mani leveren. Met zijn veerkrachtige pasteltinten en zijn enigszins gespannen metallic spikkels, manicure is on-trend, zonder dat een buitensporige gereedschap (of zelfs een vaste hand!). Ahead, beroemdheid spijker kunstenaar Elisa Wishan laat zien hoe u een Paas-ready mani dat elke nail art beginner gemakkelijk kan opnieuw thuis te creëren.

Het gereedschap

Om dit manicure te maken, zul je een regenboog van pastel poetsmiddelen nodig. We gebruikten lila, romig munt, wit, lichtgeel en roze koraal. Je moet ook een of twee tinten metallic polish aan de spikkels creëren - we gemengd glanzende brons en goud om de perfecte tint te bereiken. U zult ook een tandenstoker nodig om de gespikkelde effect te creëren. Last, but zeker not least, heb je een top coat moet glans toe te voegen en om uw nail art te beschermen tegen chippen.

Prep je nagels

Afgeronde nagels zijn de perfecte uitvalsbasis voor ei-geïnspireerde manicure dit gespikkelde Robin. Met behulp van een fijne korrel nagelvijl, starten vanaf de hoeken van je nagels en werken in een richting naar het centrum om te voorkomen dat verzwakking van de toppen van je nagels.

Breng een Pastel Base

Verf de basislaag met enige pastel polish - we hebben gekozen voor een andere kleur op elke nagel. Hoewel pastelkleuren relatief doorschijnend, verf elke laag zo dun mogelijk en ruim voldoende droogtijd tussen de lagen te voorkomen chippen.

Meng Uw Metals

Gebruik een tandenstoker om twee metalen poetsmiddelen mengen tot een dynamische schaduw te krijgen voor de spikkels - we gemengd glanzende brons en goud. Als alternatief kunt u gewoon gebruik maken van een metalen polish. Als shimmer is niet uw ding, zal een taupe kleur te werken, ook.

krijg Speckled

Wanneer u de gewenste kleur hebt bereikt, dompel de tandenstoker in het Pools en dep de kleur op je nagels aan de spikkel effect te creëren. Herhaal de dip en schar proces totdat elke nagel is bedekt met vlekken.

Werk af met een Top Coat

glans toevoegen en je polish te beschermen tegen chippen met een laag van je favoriete top coat.

Gespikkelde Robin's Eggs

Nu ben je klaar om te jagen voor chocolade gevuld paaseieren!

Share This Post