Index / Feesten & mee naartoe / Party Soccer Game Ideas

Share This Post

Feesten & mee naartoe

Party Soccer Game Ideas

Soccer partijen worden meestal gehost door een coach of ouders van een lid van het team aan het einde van het voetbalseizoen. Het is een kans voor het team en gezinnen om samen te komen en plezier te hebben na het hele seizoen hard te werken in de pr

AdvertisementSoccer partijen worden meestal gehost door een coach of ouders van een lid van het team aan het einde van het voetbalseizoen. Het is een kans voor het team en gezinnen om samen te komen en plezier te hebben na het hele seizoen hard te werken in de praktijk en spelletjes. Soccer partijen zijn ook populair verjaardagsfeestje thema's. Er zijn verschillende spelletjes te spelen tijdens een voetbalwedstrijd partij.

Eindscore

Final Score wordt gespeeld tijdens het kijken naar een voetbalwedstrijd op tv. Elke speler gissingen de eindstand van de voetbalwedstrijd. Wie de juiste gissingen wint een kleine prijs, net als een voetbal.

Voetbal blocker

Voetbal Blocker is het beste voor grotere groepen van 10 of meer --- laten we zeggen 11, net als een voetbalteam. Een speler, de "soccer blocker ', staat in het midden en alle andere spelers staan ​​in een cirkel rond de speler. Spelers van de ene kant van de cirkel schop de bal door de cirkel en weg van de voet blocker. Als het voetbal blocker stopt de bal, de speler die de bal trapte neemt de plek in het midden.

Balloon Heads

Om Balloon Heads spelen, zijn opgeblazen ballonnen nodig, één voor elke speler. Het doel van de speler om de ballon zwevend in de lucht met alleen hun hoofden houden. De speler die de ballon zweeft voor de langste wint houdt. Het spel helpt jonge spelers ontwikkelen van hun header vaardigheden, die kan vertalen naar het voetbalveld.

Gele kaart

Gele kaart is vergelijkbaar met Tag Freeze. Een speler wordt geselecteerd als tagger of "scheidsrechter." De scheidsrechter krijgt een aantal gele plakbriefjes om te taggen en vries de spelers. Zodra de spelers zijn bevroren, kunnen zij slechts vrijgegeven indien andere speler kruipt tussen de benen. De spelers moeten de gele kaarten te houden, en als een speler krijgt drie gele kaarten, ze zijn uit het spel. De laatste persoon die wordt de komende scheidsrechter.

Voetbal Bowling

Om Voetbal Bowling spelen, het verzamelen van een aantal vol flessen water met doppen geschroefd en leg ze in een driehoek vorm vergelijkbaar met hoe bowling pinnen zijn ingesteld. Van een afstand, hebben de spelers schop de ballen in een poging af te breken van de flessen water. Houd score net als een bowling spel.

Geblinddoekt Doel van het voetbal

Teken een grote netto voetbal op sommige poster boord en knip voetballen uit de bouw papier. Maak een blinddoek voor de spelers. Nadat de spelers zijn geblinddoekt, moeten ze proberen vast te pinnen de voetbal op het voetbalveld net. Als een speler pinnen het voetbal in het midden van het net, krijgen ze een punt, en als de speler pinnen het voetbal in beide hoeken van het net krijgen ze drie punten. De speler met de meeste punten aan het einde van het spel wint.

Share This Post