Index / Wensen en Feesten / Party Game Ideeën voor een 1930 Ouderwetse Verjaardag

Share This Post

Wensen en Feesten

Party Game Ideeën voor een 1930 Ouderwetse Verjaardag

De jaren 1930 zijn het best bekend als de depressie tijdperk in de Amerikaanse geschiedenis. Families worstelen financieel draaide zich om goedkope vormen van entertainment, zoals het spelen van games thuis met familie en vrienden. Dit leidde tot de

Advertisement



De jaren 1930 zijn het best bekend als de depressie tijdperk in de Amerikaanse geschiedenis. Families worstelen financieel draaide zich om goedkope vormen van entertainment, zoals het spelen van games thuis met familie en vrienden. Dit leidde tot de stijgende populariteit van een grote verscheidenheid aan creatieve salon spelletjes en activiteiten die nog steeds kan worden gebruikt om uw gasten te vermaken op een ouderwetse 1930 verjaardagsfeestje.

Bordspellen

Bordspellen waren populair tijdens de jaren 1930 en een aantal van de meest populaire bordspellen werden voor het eerst uitgebracht in de loop van dat decennium. Parker Brothers verkocht 20.000 exemplaren van zijn Monopoly spel in een week in 1935, een beroep op de depressie-tijdperk cultuur met zijn robber baron-beelden. Sorry en Scrabble kreeg ook hun start in de jaren 1930, naast de vele party games minder bekende, zoals The Jury Box, waarvan sommige kunnen worden gekocht als reproducties. Voor een jonger publiek, Chinese checkers, Domino's en Vlooienspel waren rond op het moment.

Parlor Games

Parlor games waren een andere populaire vorm van goedkoop entertainment. Charades is een klassiek gezelschapsspel dat er geen speciale apparatuur nodig heeft. Word puzzels en hersenkrakers waren ook trendy op het moment. Reproducties van een aantal van deze gezelschapsspelen u snel worden gekocht. Veel card games van de jaren 1930 en eerder nog bekend, zoals rummy, ga vissen, pinochle en brug. De populariteit van het gokken ook toegenomen in de jaren '30 als gevolg van de Depression-- dus een poker partij zou ook geschikt zijn.

Buiten spellen

Baseball begon te genieten van meer culturele prevalentie in de jaren 1930 dankzij de sterren van de tijd, zoals Lou Gehrig en Joe DiMaggio. Veel mensen luisterden naar games op de radio, maar u kunt genieten van het spelen van een achtertuin spel van honkbal buiten met uw gasten - maar zorg ervoor dat iedereen jurken voor het - of probeer de meer portemonnee-vriendelijke versie Depressie, stickball, met een bezemsteel en elke rubberen bal. Voor de kinderen, tug-of-war, rode zwerver, verstoppertje te zoeken, duck-duck-gans en hinkelen werden ook gespeeld in die tijd.

Toys

Veel kinderen hebben toegang tot dure speelgoed niet, maar kleine snuisterijen zoals tollen en jojo's waren vaak voor. Ze kunnen ook dienst doen als feestartikelen naar huis te nemen aan het einde van de partij. Jacks, marmer en puzzels past ook een ouderwetse partij thema.

Share This Post