Index / Eten drinken / Party Countdown Checklist

Share This Post

Eten drinken

Party Countdown Checklist

Dus je hebt besloten om een ​​feestje voor al uw vrienden en familie te gooien. Als je eenmaal hebt gemaakt van je geest om gastheer te spelen, wordt de vraag vaak: wat nu? Het plannen van een partij kan makkelijker dan je denkt. Met slechts een beet

Advertisement

Dus je hebt besloten om een ​​feestje voor al uw vrienden en familie te gooien. Als je eenmaal hebt gemaakt van je geest om gastheer te spelen, wordt de vraag vaak: wat nu? Het plannen van een partij kan makkelijker dan je denkt. Met slechts een beetje planning prep, kunt u de stress te verlichten en genieten - en uw gasten.1 week voor:

Beslissen over een thema. Erachter te komen of u een fancy sit-down diner, een gezellige maaltijd of een informeel buffet willen, en dan nadenken over een thema om de gelegenheid te passen. Je zou inspiratie in het seizoen, de reden voor de partij of uw favoriete kleurenschema.

Stuur een uitnodiging. Een slak mail uitnodigen kan goed passen bij een meer formele vorm van de partij, maar e-mail verzonden uitnodigingen zijn even aanvaardbaar. Zorg ervoor dat je alle details, zoals datum en tijdstip, de deadline om RSVP, uw adres en stelde kledij, indien van toepassing.

Plan uw menu. Houd het zo eenvoudig mogelijk om tijd en moeite besparen. Onder andere gerechten kunt u op voorhand of pre-en-klare items die u kunt kopen bij uw favoriete winkels. Als u van plan bent op het serveren van alcohol, moet u voorraad op een paar soorten om een ​​beroep op al uw gasten. U kunt zelfs vragen rond voor voorkeuren.

Laat er tunes. Het is een goed idee om een afspeellijst te maken. Houd rekening met de lengte van uw diner, het thema van de partij (als die er is) en het geluidsniveau als je verwachten dat mensen gesprekken voeren.

Het huis schoon. Braaklegging tijd voor een grondige reiniging te doen. Op die manier kun je kleine tweaks en opschonen doen gedurende de week.

De weg geëffend. Schik meubels om uw plannen te passen voor de partij, controleer voor de stroom en verwijder alle rommel. Het is een goed idee om een ​​tafel te wijzen voor koffie en dessert. Controleer uw verlichting te zien over het maken van kleine veranderingen om te helpen bij de stemming. Ik blijf aa doos lager wattage pastel bollen op de hand voor mijn partijen.

1 Day Before:

Koop je last minute leveringen en kazen. Ga naar een speciaalzaak voor de beste selectie.

Maak labels voor uw kaas. Ik ben dol op kaas monteren op een stuk steen of een snijplank. Het is een aantrekkelijke presentatie en maakt het gemakkelijker voor de gasten om zichzelf te helpen. Als je ze serveren op steen, gebruik dan een krijtje op de verschillende kazen te labelen. U kunt ook gebruik maken van bevroren pop sticks als een meer casual label.

Stel de tafel. Ik wil dit de avond ervoor te doen, met verse bloemen rondom het huis.

Start het koken van de avond tevoren. Net als een chef-kok, is het makkelijker om zoveel als je kunt de avond ervoor (in blokjes snijden, marineren, bakken, etc.) prep. Dan kun je gewoon de dingen samen de dag van de partij.

Wijs een plek voor jassen. Maak ruimte in een front kast en vul het met hangers, of kies een bed voor de gasten om te gebruiken (zorg ervoor dat de kamer is netjes en duidelijk van kostbaarheden).

4 uur voor:

Bereid de bar. Chill elke flessen die het nodig hebben en een bril uiteengezet, zodat de gasten zelf kunnen helpen.

Neem de kaas uit de koelkast. Het heeft de beste smaak wanneer gediend bij kamertemperatuur.

Stel uit het voedsel. Selecteer een paar verschillende plaatsen om te eten om te voorkomen dat gasten uit klonteren op een plek.

Maak een sweep door het huis. Doe een quick scan voor een last minute items die aandacht nodig hebben.

Controleer het medicijnkastje. Verwijder eventuele persoonlijke voorwerpen zou je niet willen gasten te zien.

1 uur voor:

Leeg de vaatwasser. Zorg ervoor dat je genoeg schone borden en bestek klaar voor elke onverwachte gasten.

Veranderen in uw partij kleding. Gun uzelf de tijd om de overgang van planner te hosten.

Stel de definitieve stemming. Steek de kaarsen, dim de lichten uit en draai aan de muziek.

Ontkurken. Open een fles wijn voor elke twee personen. Ik wil zowel de rode en witte wijnen te openen om rekening te houden met verschillende smaken.

Relax Neem een slokje wijn en chill -. Uw gasten zullen u dankbaar zijn!

Share This Post