Index / Wensen en Feesten / Partij van de graduatie Photo Display Ideas

Share This Post

Wensen en Feesten

Partij van de graduatie Photo Display Ideas

Geen afstuderen partij is compleet met een weergave van foto's van de afgestudeerde. Je hebt vele opties om de eregast in beeld te markeren. De beste weergave optie voor uw graduatieviering hangt af van een aantal factoren. De feestlocatie speelt een

Advertisement

Geen afstuderen partij is compleet met een weergave van foto's van de afgestudeerde. Je hebt vele opties om de eregast in beeld te markeren. De beste weergave optie voor uw graduatieviering hangt af van een aantal factoren. De feestlocatie speelt een grote rol in de weergave-opties. Andere factoren zijn onder uw budget voor de diploma-beeldweergave en de hoeveelheid werk die u zoekt in het scherm te zetten.

Grote borden tonen van een collage van foto's zijn een gemeenschappelijke optie bij het afstuderen recepties. U kunt de poster boord, karton of andere stevige materialen te gebruiken om de achtergrond van de foto collage te maken. Houd u de foto's naar de achtergrond, het bijhouden van de foto's in chronologische volgorde. Decoratieve scrapbooking papier zorgt voor een eenvoudige frame voor elk beeld. Het toevoegen van de datum en een bijschrift naast elke foto van de afgestudeerde geeft de gasten een beetje achtergrond op de foto.

Afstuderen foto albums bieden een tafelblad display voor foto's van de gediplomeerde. Verzamel de foto's die u wilt gebruiken, en ze organiseren chronologisch. Plaats ze in de albums. U kunt ook stukjes papier toe te voegen met elke foto om het te beschrijven. U kunt of het maken van identieke albums voor elke tafel of zet verschillende foto's in elk album, zodat de gasten het kan circuleren.

Door gebruik te maken van moderne technologie kunt u een digitale diavoorstelling van foto's te maken. U kunt zowel uw eigen diavoorstelling of een fotoservice te creëren voor u. U vindt een televisie en een dvd-speler nodig hebben in de feestlocatie om de diashow te zien. Laat de foto's die op een lus in de hele partij, zodat de gasten kunnen kijken naar hen op hun gemak. Deze optie creëert ook een herinnering voor de afgestudeerde.

Een poster-sized foto van de afgestudeerde is een andere optie voor de graduatieviering. U kunt posters van elke foto uit bedrijven die foto's bewerken verwerken bestellen. Het kiezen van een paar van uw favoriete foto's voor de optie poster geeft u een muurdecoratie voor de feestlocatie.

Digitale fotolijsten kunt u een aantal digitale foto's op te plaatsen. Dit is een compacte optie voor de graduatieviering. De digitale fotolijst werkt goed als een middelpunt op de cadeau-tafel. Het verdubbelt ook als een gift voor de gediplomeerde die het kunnen meenemen op zijn nieuwe avonturen.

Share This Post