Index / Eten drinken / Over Pluimvee Kruiden

Share This Post

Eten drinken

Over Pluimvee Kruiden

Het aroma kan roepen herinneringen aan vakantie verleden, maar als u uw gebruik van pluimvee kruiden zijn beperkend voor de vakantie, je mist. Deze smakelijke mix van kruiden maakt niet alleen uw Thanksgiving maaltijd bij elkaar komen, maar voegt ook

Advertisement

Het aroma kan roepen herinneringen aan vakantie verleden, maar als u uw gebruik van pluimvee kruiden zijn beperkend voor de vakantie, je mist. Deze smakelijke mix van kruiden maakt niet alleen uw Thanksgiving maaltijd bij elkaar komen, maar voegt ook een aantal oomph om vlees, groenten en granen ook.

Wat zit er in

Terwijl de ingrediƫnten een beetje kunnen verschillen, de kern kruiden gebruikt in pluimvee kruiden omvatten tijm en salie, volgens de website TheKitchn. Deze twee kruiden geven gevogelte kruiden zijn kenmerkende houtachtige, hartige smaak en geur. Andere veel voorkomende ingrediƫnten in het kruid mengsel omvatten marjolein, nootmuskaat en zwarte peper. Sommige recepten kunnen ook nootmuskaat, selderij zaad, cayennepeper en gember.

Tip

Bewaar uw gedroogd gevogelte kruiden in een goed afgesloten verpakking op een koele, donkere kast om de smaak te behouden. Spice Islands zegt kruidenmengsels zijn goed voor een tot twee jaar.

gemeenschappelijk gebruik

De reden gevogelte kruiden is zo populair tijdens de feestdagen is omdat het het meest gebruikt om smaak toe te voegen aan uw brood vulling. McCormick adviseert simpelweg toevoegen van 1/2 tot 2 theelepels kipkruiden tot 4 kopjes broodkubussen voor een eenvoudige vulling voor vlees of gelegenheid. Zoals de naam al impliceert, gevogelte kruiden fungeert als smaakversterker voor uw kip of kalkoen. Het wordt ook vaak gebruikt in gehaktbrood, stoofschotels en kruid brood.

onconventionele Bestedingen

De kruiden bij pluimvee kruiden maken het een goede keuze om de smaak van een verscheidenheid van verschillende voedingsmiddelen, en je moet niet wachten tot de feestdagen om het uit te breken.

Deze toevoegen aan uw witte rijst.

Strooi het in soepen.

Maak kruid-geroosterde aardappelen.

Flavor uw tofu marinade met de kruiden.

Meng wat in uw veggie hamburger recept.

alternatieve bereiding

Maak je eigen gevogelte kruiden, waarmee u te controleren en te experimenteren met smaak. Epicurious stelt voor het mengen van 1 theelepel elk van verkruimelde droge rozemarijn, verkruimeld droge salie, tijm droge, droge marjolein en selderij zaad met 1/4 theelepel zwarte peper, dan is het combineren van het mengsel in een blender of kruidenmolen. Voeg wat van je favoriete kruiden of specerijen, zoals nootmuskaat of kruidnagel, om de smaak te veranderen.

Share This Post