Index / Gezondheid / Over het verbeteren van de teennagel Health & Verhoging Growth

Share This Post

Gezondheid

Over het verbeteren van de teennagel Health & Verhoging Growth

Gezonde teennagels zijn een belangrijk onderdeel van een goede algemene gezondheid. Volgens de American Academy of Dermatology, nagel problemen zijn verantwoordelijk voor ongeveer 10 procent van alle dermatologische problemen. De conditie van de nage

AdvertisementGezonde teennagels zijn een belangrijk onderdeel van een goede algemene gezondheid. Volgens de American Academy of Dermatology, nagel problemen zijn verantwoordelijk voor ongeveer 10 procent van alle dermatologische problemen. De conditie van de nagel kan de toestand van de algemene gezondheid van een persoon aan te geven. Houden van de teennagel gezond is een belangrijke stap in het voorkomen van een infectie of circulatie probleem dat ernstig zou kunnen worden.

Houden de voeten schoon en droog. Bacteriën en schimmels gedijen in een vochtige of vochtige omgeving. Houden de voeten schoon en droog helpt de groei van deze organismen. Als het mogelijk is, dragen douche schoenen in openbare douches, kleedkamers en zwembaden. Was de voeten met warm water en zeep en droog ze goed. Veranderen sokken dagelijks of vaker indien voet de neiging hebben om overmatig zweten. Strakke sokken en de slang te bevorderen en val vocht; draag een kous met een lossere pasvorm.

Snijd teennagels regelmatig. Houd teennagels geknipt en snijd de spijker dwars door. Snijd de nagel na een bad of douche. Dit maakt de nagel gemakkelijker te snijden en minder waarschijnlijk te splitsen. Knip niet de nagel zo kort dat de huid beschadigen. Niet deel uw nagelknipper en gereedschappen. Ontsmet de instrumenten die worden gebruikt om nagels knippen na elk gebruik. Als er bezuinigingen optreden, desinfecteren en een bandage om infectie te voorkomen toe te passen. Als u zeer dikke nagels, probeer dan niet te dun ze uit. Dit kan te wijten aan een schimmelinfectie. Laat uw arts de nagel voor de problemen te evalueren. Ingegroeide teennagels zijn een veelvoorkomend probleem voet. Volgens de American Podiatric Medical Association, kan ingegroeide teennagels te wijten zijn aan erfelijkheid, maar ook uit het snijden van nagels niet goed, het dragen van schoenen die niet passen en trauma aan de voeten. Deze voorwaarde moet worden beoordeeld door een arts.

Inspecteer spijkers voor eventuele problemen. Witte vlekken en verticale ribbels in de nagel zijn normaal. Horizontale ribbels, afvlakking of verdikking van de nagel, zwelling, bloeding, pus, pijn, of verkleuring zijn problemen die moeten worden geëvalueerd door een arts. Als je een spijker probleem en een gezondheidstoestand zoals diabetes of hart-en vaatziekten, die de circulatie beïnvloedt, hebben een dokter je nagels te evalueren. Het kan nodig zijn dat uw nagelverzorging worden geleverd door een podotherapeut. Chronische problemen met voetschimmel kan ook schade aan de teennagel veroorzaken. Raadpleeg een arts als dit een probleem voor je.

Draag schoenen die goed passen. Crowded voeten transpireren meer dan voeten dat er voldoende ruimte om te ademen hebben. Strakke schoenen aantasting circulatie en druk uitoefenen op de teennagel schade te veroorzaken. Een beschadigde nagelbed is gevoelig voor infectie en de bloedsomloop problemen. Als het mogelijk is, verandert schoenen gedurende de dag en de plaatsvervangende schoenen gedurende de week.

Maak veranderingen in het dieet. Om teennagel groei te bevorderen, Total Foot Wellness raadt bezuinigen op voedingsmiddelen zoals suiker, verzadigde vetten, alcohol en zuivel.

Eet meer eiwitten, zink, calcium, vitamine A, B, C, D, E, aldus Total Foot Wellness.

Hints

Voorwaarden van de teennagel kan ernstige onderliggende gezondheidsproblemen zoals bloedarmoede, diabetes, lever-, nier-, long- of hartproblemen te geven.

Share This Post