Index / Careers & Work / Over de Funeral Home Business

Share This Post

Careers & Work

Over de Funeral Home Business

Leden van het publiek soms grap dat de business begrafenis thuis is "het bedrijf dat nooit sterft, 'maar er is een veel waarheid in de verklaring. Zolang mensen sterven, zal er een behoefte aan uitvaartcentrum diensten. Het is de stabiliteit van de b

AdvertisementLeden van het publiek soms grap dat de business begrafenis thuis is "het bedrijf dat nooit sterft, 'maar er is een veel waarheid in de verklaring. Zolang mensen sterven, zal er een behoefte aan uitvaartcentrum diensten. Het is de stabiliteit van de behoefte van de klant, dat de begrafenis thuis industrie zo ongelooflijk winstgevend maakt, maar net als elk bedrijf, rouwcentrum werk heeft bepaalde eigenaardigheden, trends en behoeften.

Bevolking

De business rouwkamer stijgt. Volgens Scott Cytron van Intuit Proline, ironisch genoeg, deze stijging in het bedrijfsleven is deels omdat mensen langer leven. Langere levensduur betekent dat er een groter aantal mensen in de wereld in een keer, en een groter aantal mensen betekent statistisch gezien dat er een groter aantal sterfgevallen zal zijn.

trends

Jim Zarroli van National Public Radio wijst erop dat er een significante trend in de richting van de consolidatie in de rouwkamer-industrie in de jaren 1990. Gedurende deze tijd, grote bedrijven kocht kleine moeder en pop uitvaartcentra maar de familie namen die verband houden met die begrafenisondernemingen behouden. Geconsolideerde salons goed voor 20 procent van de industrie. Met ingang van 2010 is de geconsolideerde salons maken slechts ongeveer 12 tot 15 procent van de industrie, volgens Biosah. Daarnaast worden mensen schuwt het lange bezichtigingen en te kiezen voor meer kostenefficiƫnte gedenktekens en crematie, volgens Cytron.

directeur Verantwoordelijkheden

Rouwcentrum bestuurders doen veel meer dan alleen het hosten bezichtigingen en herdenkingen. Het Bureau of Labor Statistics meldt dat begrafenisondernemers ook voor papierwerk met betrekking tot sterfgevallen, zodat de staat een formele verklaring van overlijden mogen uitgeven nemen, zorgen voor dragers en geestelijken, plannen het openen en sluiten van het graf op de begraafplaats, en voor te bereiden doodsbrieven. Bestuurders hebben ook het transport tussen de begrafenis of gedenkplaatsen en verplaats items, zoals kransen en bloemen.

faiths

Degenen die in de uitvaartbranche werken weten dat ze te maken krijgt met de dood. Echter, het Bureau of Labor Statistics geeft aan dat de uitvaartbranche ook vereist het omgaan met vele religies, omdat verschillende godsdiensten hebben specifieke opvattingen en gewoonten met betrekking tot het verwijderen van een lichaam.

licensure

In de Verenigde Staten, elke staat licenseert zijn begrafenisondernemers, volgens het Bureau of Labor Statistics. Dit licentiestatus is verplicht toe te schrijven aan de lokale, provinciale en federale regelgeving over het omgaan met menselijke resten. Dus, als een begrafenis thuis niet opereren onder een vergunning gegeven directeur, het waarschijnlijk niet gerenommeerd.

Loon en Profit

Het Bureau of Labor Statistics bepaalt dat, op basis van gegevens van 2008, de mediaan loon voor die in de zakelijke rouwkamer is $ 52.210. De top verdieners zo veel als $ 92.940. Uitvaartcentra in stedelijke gebieden ondervinden meer winst dan landelijke gebieden simpelweg vanwege het grotere aantal sterfgevallen in het geografische gebied.

Share This Post