Index / tech / Outlook Express kopiëren van de ene computer naar de andere

Share This Post

tech

Outlook Express kopiëren van de ene computer naar de andere

Outlook Express is een computer programma waarmee u te verzenden en ontvangen e-mails. Je hebt een e-mailadres en iedereen met een e-mail client kunt u een bericht te sturen. Hoewel er nieuwere e-mailprogramma dat vervangt Outlook Express, veel mense

AdvertisementOutlook Express is een computer programma waarmee u te verzenden en ontvangen e-mails. Je hebt een e-mailadres en iedereen met een e-mail client kunt u een bericht te sturen. Hoewel er nieuwere e-mailprogramma dat vervangt Outlook Express, veel mensen nog steeds gebruik maken van het programma. Als u één van deze gebruikers zijn, kunt u de noodzaak om Outlook Express van de ene computer naar de andere kopiëren hebben. Dit kan worden bewerkstelligd door de volgende stappen.

Open Outlook Express en zoek uw e-mail map. Doe dit door te klikken op de "Tools" knop en vervolgens "Opties". Het venster "Opties" wordt geopend.

Selecteer het tabblad 'Maintenance' in het venster 'Opties'. In het tabblad "Onderhoud", klikt u op de knop "Store Folder" leest; Dit toont u de locatie van de map met uw e-mailgegevens.

Handmatig op je "Store Folder" en kopieer het op een flash drive. Dan openen Outlook Express en open uw adresboek. In het venster "Adresboek", klik op de "File" knop; het menu "Bestand" zal dalen naar beneden. Vanuit het menu "Bestand", klik op de optie 'Export'. Klik vervolgens op "Adresboek."

Selecteer een bestand waarin u wilt uw adresboek kopiëren noemen. Na deze, toegang tot die bestanden en kopieer het op een flash drive.

Sluit uw flash drive naar de nieuwe computer. Open het programma Outlook Express en klik op de "File" knop op de werkbalk. Klik op de optie 'Importeren' en klik vervolgens op "Berichten."

Klik op de optie 'Microsoft Outlook Express "en klik op de knop" Volgende ". Klik op de optie om e-mail te importeren vanuit een "OE6 Directory" en dan weer op de "Next" knop.

Selecteer de "Store Folder" dat u hebt gekopieerd van uw vorige computer als de map die u wilt gegevens uit te importeren en klik vervolgens op de knop 'Importeren'.

Herhaal hetzelfde proces voor de map "Adresboek", behalve deze keer kiezen "Adresboek" uit de opties "Import" in plaats van de optie "Berichten".

Share This Post