Index / Wensen en Feesten / Ouderwetse Kerstmis Decorating Ideas

Share This Post

Wensen en Feesten

Ouderwetse Kerstmis Decorating Ideas

Ouderwetse decor van Kerstmis kan echt geven uw huis een vleugje traditie en whimsey tijdens de feestdagen. Sommige soorten decor van Kerstmis zijn populair voor tientallen jaren en zelfs eeuwen. Het beste ding over het gebruik van traditionele kerst

Advertisement

Ouderwetse decor van Kerstmis kan echt geven uw huis een vleugje traditie en whimsey tijdens de feestdagen. Sommige soorten decor van Kerstmis zijn populair voor tientallen jaren en zelfs eeuwen. Het beste ding over het gebruik van traditionele kerstversiering is dat ze vaak zuiniger dan hun moderne winkel koopt familieleden.

Pomanders zijn makkelijk te maken en ze zijn gebruikt om te versieren met kerst sinds de Middeleeuwen. Pomanders zijn ook heel geurig, waardoor ze veelzijdig maakt. Om een ​​pomander gebruik van een sinaasappel, appel, citroen of limoen, samen met kruidnagel. Je moet ook een aantal traditionele vakantie specerijen zoals nootmuskaat, kaneel en gember. Meng de kruiden samen in een kom. Duw de kruidnagels in het fruit, en bedek het volledig. Rol het in de kruiden en laat het in de specerij kom en plaats het in een donkere, koele plaats te drogen. Controleer het elke dag te zien als het droog is. Re-roll in de specerijen elke dag de hoeveelheid geur absorbeert te maximaliseren. Zodra het droog is, leg ze in een kom als decor en bind vakantie lint op elk voor een extra feestelijk tintje.

Weinig dingen roepen een beeld van een ouderwetse kerst zoals popcorn en cranberry krans. Dit is ook een eenvoudig te gebruiken ouderwetse kerstversiering te maken. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon, ongeboterde popcorn en krijg hele veenbessen. Gebruik een naald en draad string popcorn en cranberry's. In het algemeen, mensen zullen touwtje meer popcorn dan cranberry, want het is goedkoper; bijvoorbeeld, kunt u snaar zes popcorns, gebruik dan een rode cranberry en herhaal het patroon.

Holly is gebruikt om te versieren met Kerstmis voor eeuwen. Christenen werden de naald punten op de hulst bladeren gebruikt om de doornenkroon die Jezus droeg toen hij gekruisigd werd vertegenwoordigen, en het rood van de bessen symboliseert het bloed dat hij vergoten. U kunt hulst alleen hangen of het gebruiken om een ​​krans, kandelaar of tafel middelpunt te maken.

een kerststal toevoegen aan uw decor van Kerstmis kan ook helpen geven uw huis die ouderwetse touch. Kerststallen zijn opgezet om het verhaal van toen Jezus werd geboren te vertellen. Traditioneel, bent u verondersteld om het opzetten van uw geboorte en af ​​te zien van het toevoegen van het kindje Jezus tot kerstavond.

Share This Post