Index / wettelijk / OSHA Regulations voor een Dental Office

Share This Post

wettelijk

OSHA Regulations voor een Dental Office

De Occupational Safety and Health Administration (OSHA) is een federaal agentschap dat de regelgeving vaststelt om werknemers te beschermen tegen onveilige werkomstandigheden. Deze verordeningen, die ook wel bekend als OSHA normen, kan variëren van d

Advertisement

De Occupational Safety and Health Administration (OSHA) is een federaal agentschap dat de regelgeving vaststelt om werknemers te beschermen tegen onveilige werkomstandigheden. Deze verordeningen, die ook wel bekend als OSHA normen, kan variëren van de industrie aan de industrie, dus het is belangrijk voor een werkgever binnen een bepaalde branche aan de normen die van toepassing kennen. Werkgevers in het gebied van de tandheelkunde moeten zich bewust zijn van vijf verschillende normen.

Bloodborne ziekteverwekkers

Tandartspraktijken dienen (handschoenen, maskers, etc.) en technieken (reinigen of verwijderen van materiaal op passende medische onderzoeken na blootstelling, etc.) om de kans dat een individu een ziekte aangaan van een lichaamsvloeistof te verminderen.

uitgangen

Tandartspraktijken zijn nodig om ervoor te zorgen dat elke werknemer toegang heeft tot een exit tijdens een noodsituatie zal hebben, dat er tekenen zijn dat de ligging van elke uitgang, en dat er een exit-kaart geplaatst.

chemische gevaren

Tandartspraktijken moeten hun werknemers te informeren over de chemische stoffen die aanwezig zijn in het kantoor zijn en informatie te verstrekken over de gevaren van deze stoffen (door het verkrijgen van veiligheidsinformatiebladen.)

bestraling

Tandartspraktijken met röntgenapparatuur moet de soorten straling die aanwezig zijn in het kantoor en het gebruik van technieken zijn (beperkte toegang, straling badges, enzovoort) te identificeren om de blootstelling van een individu om schadelijke straling te verminderen.

rapportage

Een tandartspraktijk moet elk ongeval dat zich voordoet op de werkvloer, waarbij ten minste drie werknemers gewond raken of ten minste een werknemer gedood melden.

Share This Post