Index / wettelijk / OSHA Hotel Regulations

Share This Post

wettelijk

OSHA Hotel Regulations

De Occupational Safety and Health Administration (OSHA) is een agentschap van het Amerikaanse ministerie van Arbeid, die toezicht houdt op en regelt de publieke en private veiligheid op de werkplek en gezondheid. Hotels zijn opgenomen in deze complia

Advertisement

De Occupational Safety and Health Administration (OSHA) is een agentschap van het Amerikaanse ministerie van Arbeid, die toezicht houdt op en regelt de publieke en private veiligheid op de werkplek en gezondheid. Hotels zijn opgenomen in deze compliance-normen. Regeling hotelkamer stewardessen / huishoudsters zijn van bijzonder belang vanwege de constante blootstelling aan mogelijke infectieuze lichaamsvloeistoffen gevonden tijdens het schoonmaken van hotelkamers.

Normen voor Carpet Cleaning

Zoals hotels duizenden gasten kunnen gastheer voor een jaar, het is een bekend feit dat bepaalde materialen zal ongetwijfeld worden gemorst op de tapijten. Vaak worden in lichaamsvloeistoffen aanwezig zijn in de kamers. Volgens OSHA stijgende aantal Pathogens standaard, kan besmet tapijten bloed of andere besmettelijke materialen dragen. Als zodanig, als deze besmettelijke materialen worden gemorst op tapijten, Robert L. Anderson, Ph.D. van het Nationaal Centrum voor Infectieziekten stelt dat 'bloed of andere lichaamsvloeistoffen gemorst op tapijten moet snel en zorgvuldig worden gereinigd en ontsmet. Als dergelijke vloeistoffen zijn toegestaan ​​voor een periode van tijd om op te staan ​​en te verharden of "opzetten," de verwijderen van deze gedroogde fluïdummaterialen zal moeilijk zijn. Met betrekking tot de behandeling van tapijten, de hoogste graad van antimicrobiële activiteit mogelijk "ontsmetten", die alleen het totale aantal bacteriën vermindert. " Hoewel er geen vaste norm voor wat voor soort ontsmettingsmiddelen moeten worden gebruikt, moeten ze aanwezig zijn bij het reinigen van vervuilde tapijten.

huishoudsters

Schoonmakers in een hotel kunnen worden ten hoogste risico in aanraking te komen met infectieuze lichaamsvloeistoffen. Enkele OSHA stijgende aantal Pathogens bovengenoemde standaard werkgever moet schriftelijk schema zich in de inrichtingen van de soorten oppervlakken bepaalt uitvoering te reinigen, de grondsoort aanwezig en andere taken die moeten worden uitgevoerd op dit gebied. Een andere OSHA zorg voor huishoudsters is de blootstelling aan slijpsel en containers. OSHA beveelt aan in een van de voorschriften die Sharps "goed worden afgevoerd onmiddellijk of zo spoedig mogelijk in daarvoor bestemde containers."

Gevaarlijke chemicaliën

Met het bedrag van de reiniging en ontsmetting van oppervlakken en beddengoed die zich in hotels, blootstelling van de werknemers aan gevaarlijke chemische stoffen is van groot belang. OSHA raadt het hebben van een geschreven programma in de faciliteit en die dergelijke dingen uiteengezet in de Hazard Communication Standard. Daarbij moet worden vermeld waar EHBO diensten kunnen op het uitgangspunt. Bovendien schriftelijke procedures voor de juiste handschoenen en brillen worden gebruikt om het lichaam te beschermen tegen schadelijke chemicaliën moeten worden ingevoerd.

Uitglijden en vallen

Misschien wel het meest relevant zijn voor keukens en badkamers, uitglijden en vallen ongevallen als gevolg van het morsen van vloeistoffen is ook een grote zorg in het hotelwezen. OSHA adviseert en staten in de Walking / werkvlakken Standard, dat de werkgevers, "handhaven vloeren in een schone en, voor zover mogelijk, droog, en matten voorzien waar mogelijk." OSHA beveelt dingen zoals leuningen, good housekeeping procedures, en onmiddellijke vloer schoon-up van morsen om dergelijke ongevallen te voorkomen.

verontreinigde Laundry

Met hotel beddengoed veranderd op een dagelijkse basis, een goede ontsmetting is belangrijk in het houden van veilige omstandigheden. Bloodborne en andere besmettelijke vloeistoffen kunnen vaak aanwezig in het hotel lakens en handdoeken zijn. Volgens OSHA, "vervuilde wasgoed mag niet worden gesorteerd of gespoeld in de plaats van gebruik, en moet worden vervoerd naar de wasserij voor decontaminatie in zakken of containers geëtiketteerd of kleurcodering in overeenstemming met 1910.1030 (g) (1) (i) . ' OSHA beveelt wegsmelten zakken die rechtstreeks naar ringen kunnen worden geworpen zonder de vervuilde wasgoed lossen derhalve het risico op contact met verontreinigingen verminderen.

Share This Post