Index / Careers & Work / Organisaties die helpen Felons Zoek vacatures

Share This Post

Careers & Work

Organisaties die helpen Felons Zoek vacatures

Voor een onlangs vrijgegeven misdadiger, een van de moeilijkste aspecten van het aanpassen aan het leven buiten de gevangenis is het vinden van een baan. Hoewel dit een enorme uitdaging, zijn er meerdere bureaus die helpen misdadigers vinden van pass

AdvertisementVoor een onlangs vrijgegeven misdadiger, een van de moeilijkste aspecten van het aanpassen aan het leven buiten de gevangenis is het vinden van een baan. Hoewel dit een enorme uitdaging, zijn er meerdere bureaus die helpen misdadigers vinden van passend werk.

America Works

Amerika werkt richt zich op arbeidsbemiddeling voor mensen die normaal gesproken problemen met het vinden van werk, met inbegrip van onlangs vrijgegeven veroordeelden. Het programma legt Verzoekers in entry-level posities en, in veel gevallen, Amerika werkt subsidieert de eerste vier maanden van het dienstverband. Het programma kent ook een zaak werknemer aan elke werknemer om ervoor te zorgen dat de overgang werkt voor zowel de werknemer als de werkgever. America Works heeft kantoren in New York, Maryland, New Jersey, Pennsylvania, North Carolina, Californië en Washington, DC

The Fortune Society

De Fortune Society richt zich op het helpen van ex-gedetineerden worden bijdragende leden aan de maatschappij. De Fortune Society levert diensten aan te helpen de voormalige gedetineerden vinden van een baan, zoals hulp bij het maken van cv's; behoud van een baan; en het verstrekken van hulp bij de verslavingszorg. Programma's omvatten een twee weken durende job-readiness workshop op de ontwikkeling van werkgelegenheid en jobbehoud. Dit programma is voor mensen die woonachtig zijn in de regio New York City.

De National VERHUUR Network

De Nationale VERHUUR Network is een landelijke organisatie die zich inzet voor zowel informatie en middelen voor de ex-gedetineerden en te helpen veranderen overheidsbeleid dat ex-gedetineerden belemmeren van het vinden van werk. De site geeft algemene informatie over misdadigers over hoe om te solliciteren naar een baan, evenals een lijst van lokale middelen op basis van de locatie van de persoon.

De Osborne Vereniging

De Osborne Vereniging werd opgericht om het werk voort te zetten door een voormalige burgemeester van Auburn, NY, Thomas Mott Osborne, die vrijwillig een week doorgebracht in de plaatselijke gevangenis. Hij was zo ontroerd door zijn ervaring dat hij werkte voor de rest van zijn leven aan het helpen verbeteren van de omstandigheden van het leven van de gevangenen '. De Osborne Vereniging levert diensten aan inwoners van de regio New York City, met inbegrip van bijstand de werkgelegenheid in de culinaire, schoonmaakwerkzaamheden en groene baan sectoren.

Share This Post