Index / wettelijk / Opzetten van een Living Trust in het Verenigd Koninkrijk

Share This Post

wettelijk

Opzetten van een Living Trust in het Verenigd Koninkrijk

Living trusts zijn een essentieel maar vaak verkeerd begrepen juridische tool. Duizenden inwoners van het VK zullen profiteren van levende trusts, maar velen gewoon niet weten hoe om te gaan over het instellen van één op. Living trusts - beter bekend

AdvertisementLiving trusts zijn een essentieel maar vaak verkeerd begrepen juridische tool. Duizenden inwoners van het VK zullen profiteren van levende trusts, maar velen gewoon niet weten hoe om te gaan over het instellen van één op. Living trusts - beter bekend als 'onder de levenden' trusts, of trusts 'tussen de levenden' - hebben een bereik van belangrijke toepassingen, waaronder probate vermijden of fiscale mitigatie. Je zou er ook voor kiezen om een ​​levend vertrouwen te zorgen dat u voorzieningen voor ouderdom of invaliditeit hebben gemaakt. Trust wet is complex, maar met de hulp van een advocaat, kunt u genieten van de voordelen van een levend vertrouwen.

Raadpleeg een advocaat bij het opzetten van een levende vertrouwen. Trust is zeer complex en, terwijl het mogelijk is om het proces te voltooien zonder hulp, wordt het niet aanbevolen.

Kies een van de twee belangrijkste soorten levend vertrouwen: herroepbaar en onherroepelijk. Herroepbaar levende trusts toestaan ​​om controle over de activa geplaatst in het vertrouwen te behouden. U kunt wijzigingen in de voorwaarden van de trust te maken of in te trekken het totaal. Onherroepelijke trusts kan niet worden gewijzigd of ingetrokken; geef je de controle over de activa.

Kies een trustee. Trustees behoren tot de belangrijkste elementen van elk levend vertrouwen regeling. Uw trustee kan een zeer hoge mate van controle over de zaken van de trust, dus is het belangrijk dat u kiest voor een verantwoordelijke, betrouwbare partij.

Schrijf het vertrouwen instrument. Dit document beschrijft de voorwaarden van het vertrouwen en moet op een bepaalde manier worden afgerond rechtsgeldig te worden beschouwd. Bevatten over de activa af te wikkelen, de gekozen begunstigden en de mate van controle moet worden gegeven aan de trustee. Bevatten over de opvolger trustee ', die zal overnemen als de primaire trustee sterft.

Ondertekent en dateert het vertrouwen document. Heeft u een getuige het document te ondertekenen op hetzelfde moment.

Houd uw vertrouwen document up-to-date. Omstandigheden veranderen, en het vertrouwen dat instrument moet weerspiegelen dit. Zo moet worden veranderd in het geval dat een trustee of een begunstigde overlijdt. Nogmaals, juridisch advies inwinnen als u twijfelt.

Hints

Overweeg vermelding van uw levend vertrouwen in uw testament. Dit kan helpen om de probate proces gemakkelijker.

Hoewel onherroepelijke trusts zijn minder flexibel, ze kunnen fiscale voordelen voor de oprichter bieden.

Vergeet niet dat trustees niet verplicht zijn om de functie te aanvaarden. Neem contact op met uw gekozen trustee ruim van tevoren, en zorg ervoor dat ze begrijpt haar verantwoordelijkheden.

Als u verwacht dat uw omstandigheden drastisch kan veranderen, overwegen een herroepbaar, in plaats van onherroepelijke, levend vertrouwen.

Living trusts zijn kwetsbaar voor juridische uitdaging, dus het is belangrijk dat het vertrouwen instrument - het document dat het vertrouwen vaststelt - goed is opgesteld.

Als u het opzetten van een trust voor belastingontwijking doeleinden, herroepbare levende trusts zijn zeer zelden effectief.

Vergeet niet dat het leven trusts, in tegenstelling tot de testamentaire trusts, niet kan worden in een testament opgesteld.

Share This Post