Index / Gezondheid / Optifast vloeibaar dieet gevaren

Share This Post

Gezondheid

Optifast vloeibaar dieet gevaren

De belofte van snel gewichtsverlies is erg verleidelijk. Misschien heeft u een groot evenement komen, of je kan gewoon moe van de uitvoering rond extra ponden en je bent bereid om bijna alles snel het gewicht te laten vallen te doen. Een vloeibaar di

Advertisement

De belofte van snel gewichtsverlies is erg verleidelijk. Misschien heeft u een groot evenement komen, of je kan gewoon moe van de uitvoering rond extra ponden en je bent bereid om bijna alles snel het gewicht te laten vallen te doen. Een vloeibaar dieet klinkt vooral aantrekkelijk voor lijners die zijn in een haast om dat overtollige bagage te verliezen. Een populaire vloeibaar dieet is het Optifast programma. Voordat u begint met dit of elk type beperkend dieet, moet u zich bewust van een aantal mogelijke gevaren.

Herwinnen van het gewicht

Voor veel lijners, is hun grootste angst voor het herwinnen van het gewicht dat ze zo hard gewerkt om te verliezen. Terwijl sommige mensen zijn in staat om het gewicht af te houden na een vloeibaar dieet, veel mensen willen maken voor al het voedsel dat ze zelf beroofd van tijdens het dieet en ze gaan op een eetbui met ongezond voedsel. Een andere reden lijners kan het gewicht terug te krijgen na een vloeibaar dieet, zoals Optifast, is dat hun stofwisseling omlaag kan vertragen van crash dieet, waardoor het moeilijker om gewicht te verliezen en gemakkelijker om gewicht te winnen.

Gebrek aan energie

Een laag-calorie vloeibaar dieet, zoals Optifast, levert vaak lijners minder dan 800 calorieën per dag, en terwijl de voeding omvat toegevoegde vitaminen en mineralen, dit is nog steeds een zeer gering aantal calorieën te overleven op elke dag. Gebruikers van Optifast kunnen vinden dat ze leeg zijn, zelfs terwijl het proberen hun normale dagelijkse routine uit te voeren. Het is zeer moeilijk voor een vloeibaar dieet om gebruikers te voorzien van voldoende koolhydraten, vezels en voedingsstoffen kunnen overeind te blijven tijdens het dieet. Lage energie niveaus zijn een veel voorkomende bijwerking van een extreme vloeibaar dieet.

Ondervoeding

Terwijl mensen vaak gelijk ondervoeding met ongewone situaties waarin het lichaam geen voedingsstoffen ontvangt helemaal niet, kan ondervoeding ook optreden op een vloeibaar dieet met maaltijdvervanger snacks, zoals Optifast, als het dieet wordt volgehouden te lang. Er zijn gewoon niet genoeg van de vitaminen, mineralen en voedingsstoffen in vloeibare maaltijdvervanger drank ter vervanging van echt voedsel. Uiteindelijk, het lichaam herkent dat er een tekort is en het lichaam begint te functioneren op een lager niveau minder efficiënt. Schade kan ontstaan ​​aan organen van het lichaam als de vloeibare voeding wordt volgehouden te lang.

Afvallen Too Fast

Terwijl de meeste lijners denk niet dat het verliezen van gewicht snel is een negatief neveneffect, is het veel veiliger om gewicht te verliezen in een tempo van 1 tot 3 lbs. een week. Vloeibare en maaltijdvervanger diëten kan je gewicht te verliezen in een veel sneller tempo en een aantal van deze kan water gewicht, in plaats van vet verlies. Studies hebben aangetoond dat als je gewicht te verliezen in een langzamer tempo, het is veel meer kans om af te blijven voor de lange termijn.

waarschuwingen

Caloriearme en vloeibare diëten, zoals Optifast, zijn extreme en kan een schok voor het lichaam. Zeer caloriearme diëten mogen uitsluitend worden uitgevoerd met het toezicht van een arts. Uw arts zal ervoor zorgen dat je gezond genoeg om op dit soort dieet zijn en zal uw gezondheid te monitoren gedurende het gehele programma.

Share This Post